Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Täysin erilainen löytöretki hyvinvoinnin äärelle

14.06.2021

Mainos

Valkeakosken terveyskylpylä tarjoaa uudenlaisia tapoja rentoutumiseen. Puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta voi tutustua ainutlaatuiseen SUOMAA-turvesaunaan sekä infrapuna- ja telttasaunoihin, pulikoida terveysaltaissa tai tutkiskella kiinnostavaa ympäristöä.

Uniikkisauna-sertifikaattia on kehitelty jo kahden vuosikymmenen ajan, eikä vastaavanlaista kokemusta löydy muualta maailmasta. Saunotusta ja hyvinvointipalveluita on tarjolla perheille, kaveriporukoille ja pariskunnille, ja hoidot voi varata kätevästi verkosta. Kaiken keskiössä on terveyden edistäminen sekä kipujen ja kolotusten poistaminen laadukkaan palvelun sekä ohjattujen saunapalveluiden avulla. Poikkeusolojen vallitessa suositellaan, että vierailevan ryhmän jäsenet ovat tuttuja keskenään.

Terveyspalveluita ja tekemistä luonnonkauniissa maisemissa

Rentoutuessa tuppaa usein myös tulemaan nälkä. Kylpylähoidon hintaan sisältyykin pikkusuolaista purtavaa, ja tarvittaessa tarjolla on myös tuhdimpia aterioita. Yksittäisten hoitojen tai puolipäiväpakettien ohella kylpylän valikoimassa on Kunnon vuorokausi –paketti. Se sisältää hoitojen, varusteiden ja eväiden lisäksi myös bed & breakfast -majoituksen.

Rauhallisessa ja luonnonkauniissa miljöössä sijaitsevaan Terveyskylpylään pääsee omalla autolla, mutta tarjolla on myös kuljetuspalvelu, jonka aikataulut voi tarkistaa kylpylän ajanvaraussivustolta. Yksi vaihtoehto on matkustaa junalla Toijalan asemalle, josta kylpylän väki noutaa perille. Samalla reissulla voi vierailla vaikkapa Toijalan Veturimuseossa.

Yhdistä kylpyläpäivään myös muita elämyksiä

Rentoutumisen ja terveyshoitojen lisäksi löytöretki Valkeakosken Terveyskylpylään antaa mahdollisuuden tutustua kotimaiseen taiteeseen. Ossi Somman veistospuisto sekä suomalaisten kuvataiteilijoiden työt tukevat kylpylän rauhoittavaa ja inspiroivaa ilmapiiriä. Lähistöllä on myös Ilolan maatila, jossa voi tervehtiä eläimiä ja aistia aitoa farmielämää.

Metsäkansassa on mm. Pukkilan tila alpakoineen sekä olkipukkeja ja Heinähousu-nukkeja valmistavan Maria Viitalan taidetyöpaja. Vanajaveden ympäriajon varrella on upeita pysähtymisen arvoisia kohteita, kuten Voipaalan taidekeskus, Rapolan linnavuori sekä Visavuori, jossa sijaitsee kuvanveistäjä Emil Wikströmin entinen taiteilijakoti ja ateljee. Reitti tarjoaa ikimuistoisen löytöretken myös polkupyöräilijöille!

Mainos