Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Technopolis Yliopistonrinne

Asiantuntijoiden tarpeisiin vastaavat tilat ja palvelut business-elämän keskuksessa

 

  • 30 kokoustilaa kahden hengen neuvotteluhuoneesta 150 hengen auditorioon
  • Asiantuntijoiden tarpeisiin vastaavat tilat business-elämän keskuksessa
  • Tasokas 350-paikkainen lounas-, kokous- ja tilausravintola Aleksis
  • Kattohuoneiston VIP- ja saunatilat

 

Technopolis Yliopistonrinne tarjoaa muuntautumiskykyisiä, edustavia ja toimivia tiloja erilaisiin kokouksiin, koulutuksiin ja edustustilaisuuksiin. Kokous, seminaari, innovointipäivä, pikkujoulut tai saunailta saavat loistavat puitteet business-elämän keskuksessa. Sijainti on aivan huippu ja sauna- ja VIP-tiloista avautuu upea maisema keskustan kattojen ylle. Rautatieasemalta kävelymatka taittuu alle kymmenessä minuutissa, ja yliopisto on aivan keskuksen kyljessä. Parkkihallissa on tilaa sadalle omalla autolla saapuvalle vieraalle.

Yliopistonrinteen kampuksella on 30 erikokoista neuvotteluhuonetta, aina kahden hengen pienryhmän työskentelyhuoneesta 150 hengen auditorioon. Virallisen ohjelman jälkeen voi hyvillä mielin siirtyä nauttimaan Kanslerin saunojen lämmöstä, ravintola Aleksiksen herkullisista tarjoiluista sekä mahtavista näkymistä. 350 hengen lounas-, kokous- ja tilausravintola Aleksiksen voi myös varata yksityis- ja edustustilaisuuksiin. Huippumodernit ja korkealaatuiset toimitilat on rakennettu korkein standardein 2010-luvulla – uusimmat tilat ovat valmistuneet kesällä 2016. Kokouspalvelut on kustomoitu asiakkaiden tarpeiden mukaan ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa tilaisuuksien sujuvuuden. Tapahtumanjärjestäjä voi siis keskittyä siihen, mikä on hänen liiketoiminnalleen tärkeää.

 

Mitä tarjoaa?

Edustavat ja toimivat kokoustilat ja puitteet Tampereen parhaalla business-paikalla.

 

Tiesitkö?

Ammattilaisten tarpeet tuntevassa business-keskuksessa on 30 kokoustilaa, VIP- ja saunatilat sekä laadukas ravintola Aleksis.

Tilat ja tunnelma tapahtuman mukaan: kokoukset, koulutukset, seminaarit, edustustilaisuudet, innovointipäivät, pikkujoulut ja saunaillat.

 

Päivitetty: 13.12.2018