Tampereen parhaat tehtaanmyymälät - Visit Tampere

Tampereen parhaat tehtaanmyymälät

26.01.2018

Tuottajien ylläpitämissä myymälöissä on ainakin kaksi etua: laaja tuotevalikoima ja erikoishinnat. Bonuksena tulee viehättävä miljöö! Olemme valikoineet neljä tehtaanmyymälää, joita paikallisten laatutuotteiden ystävän ei kannata ohittaa.

 

Nokian Kenkäkylä

Kenkäkylä Nokialla myy Nokian Jalkineet -kumisaappaita laajalla valikoimalla ja vuosien kokemuksella kylällä, josta saappaan valmistus alun perin on lähtöisin. Saappaiden lisäksi muu kenkävalikoima on muuttunut vuosien varrella hyvinkin monipuoliseksi.

Toinen jalkineiden legenda on tietenkin Reinot ja Ainot, joiden ruutukuosi on supisuomalainen vastine Burberryn tunnetulle kuosille. Miesten Reino- ja naisten Aino-mallisto uudistuvat jatkuvasti ja myyvät kuin häkä. Tehtaanmyymälä Tampereella on sulkenut ovensa, mutta kenkiä saa tilattua helposti netin Reinokaupasta!

 

Finlaysonin tehtaanmyymälä

Finlaysonin tehtaanmyymälä sijaitsee aivan alkuperäisen tehtaan kulmalla. Kuuluisat kuosit kantavat Design from Finland -merkkiä, joka on todiste kotimaisesta laadusta. Inspiroidu sisustuksesta, ainutlaatuisista väriyhdistelmistä ja materiaaleista, ja päästä suunnittelijat kotiisi.

 

Mokkamestarit

Jos haluaisit viedä Tampereelta mukanasi jotain persoonallista tuliaista, kannattaa käydä Tampereen vanhimman paahtimon, Mokkamestareiden, Paahtimomyymälässä. Satoja eri kahvi- ja teelaatuja, erikoistarjouksia sekä välineitä kotikeittiöön -täältä löytävät omansa myös orgaanisten ja reilunkaupan tuotteiden ystävät. Tampere-kahvisekoitusta parempaa tuliaista et varmasti löydä!

 

Dammenbergin suklaatehdas

Tampereen seutu on myös suklaan luvattua aluetta. Dammenbergin tehdas löytyy Lempäälästä, noin 17 kilometrin päässä Tampereelta. Valikoimaan kuuluu yli 800 eri suklaatuotetta, sisältäen laktoosittomia, vegetaarisia, kosher- ja halal-vaihtoehtoja. Tehtaan yhteydessä on myymälä, josta tehtaanomistajan resepteillä käsin tehdyt tuotteet saa erikoishinnoin.

 

Kenkäkylä

Kenkäkylä

Kyyninkatu 22, 37100 Nokia
Lue lisää
Dammenberg Laura Vanzo 14

Dammenbergin suklaamyymälä

Varastotie 1, Lempäälä
Lue lisää
Visittampere Mokkamestarit

Mokkamestarit Coffee Roasters

Mokkamestarit, Verkatehtaankatu, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Top vintage-liikkeet
Kirpputorit & Second hand

Top vintage-liikkeet

Tampereella on useita laadukkaita vintage- ja second hand -liikkeitä.
Lue lisää
Designlöytöjä Tampereelta
Design-liikkeet

Designlöytöjä Tampereelta

Tee kierros ihaniin tamperelaisiin designputiikkeihin!
Lue lisää
Tampere Tunnetuksi Passi
Design & Ostokset

Tampere Tunnetuksi Passi

Vuosi on vaihtunut ja Tampere Tunnetuksi Passin tarjoukset ovat taas käytettävissä!
Lue lisää
Tamperelaiset matkamuistot
Design & Ostokset

Tamperelaiset matkamuistot

Tampereella riittää designia ja käsitöitä kotiinviemisiksi asti!
Lue lisää