Siirry sisältöön

Tampereella on useita laadukkaita liikkeitä, jotka myyvät vintage- ja second hand -tuotteita. Seuraa näitä tärppejä ja bongaa kaupungin aarteet!

Helga-neiti

Helga-neiti on Tampereen vanhin second hand -kauppa, joka on perustettu jo vuonna 1976. Omistajan mukaan kaupungin maineikkaat leidit ovat tuoneet tyylikkäitä pukujaan sinne myyntiin ja liikkeessä on voinut törmätä esimerkiksi kuuluisan näyttelijättären Sylvi Salosen entisiin asuihin! Helga-neidissä on myös oma ateljeensa, joka valmistaa hattuja ja hiusasusteita.

Kätkö Vintage 

Kätkö Vintage on yksi kaupungin vintage-paratiiseista. Se on pieni putiikki, joka on täpötäynnä tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita sekä menneiden vuosikymmenten sisustustuotteita.

Vintage Garden

Vintage Gardenissa on tarkoin valikoituja vintagekoruja, -asusteita, -vaatteita ja -sisustusesineitä.

Vintage Shiva Exhale

Laukontorilla sijaitseva Vintage Shiva Exhale ei ole mikä tahansa kivijalkaputiikki. Luvassa on runsaasti inspiraatiota ja virikkeitä uuteen garderobiin tai vanhan muokkaamiseen. Kengät, laukut, vaatteet ja vintagetavarat odottavat täällä löytäjäänsä!

LumindoLife

Lady Lumindon liikkessä on ihania käytettyjä merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita naisille. Vaatteita voi sovittaa ja tarvitessaan Ladyltä saa apua valintojen tekemiseen.

Kalevan Kello

Kalevan Kello on asiantunteva kello- ja kultasepänliike Tampereen ydinkeskustassa. Uusien kellojen sekä korujen myynnin ohella Kalevan Kellon erikoisuutena ovat vintagekellot sekä -korut. Valikoiman vanhimmat kellot ovat jopa 1800-luvun puolivälistä.

Pirkan Kello

Pirkan Kello on 60 vuotta sitten perustettu kultasepänliike, joka sijaitsee Kuninkaankadun kävelykadulla. Uusien kellojen ja lahjaesineiden lisäksi Pirkan Kellossa on oma erityinen osasto käytetyille arvokelloille. Myymälästä saa myös kellosepän palvelut, kuten pariston vaihdot ja korjaukset, sekä kultasepän palvelut, kuten korujen korjaukset ja uusien korujen valmistus.

Yesterday Second Hand

Liikkeessä on laaja valikoima naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, laukkuja, hattuja, aurinkolaseja… Vaikka mitä! Suurin osa vaatteista on kotimaista vintagea 1950-1980-luvulta.

Oldie

Kauppakadulla sijaitsevasta Oldiesta löytyy sesonkiin sopivia vaatteita, kenkiä ja asusteita niin naisille kuin miehillekin. Tätä liikettä pyöritetään intohimolla ja tuotteista huolehditaan lämmöllä. Myös verkkokauppa.

UFF Hämeenkatu 18

UFF:n vintageen erikoistunut myymälä löytyy osoitteesta Hämeenkatu 18. Vintage-myymälän valikoima pitää sisälläään sekä miesten että naisten vaatteita ja kenkiä sekä asusteita.