Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi

Muuntautumiskykyinen tapahtumapaikka historiallisessa tiilirakennuksessa Tampereen sydämessä

 

  • Pakkahuone 1200 ja Klubi 450 henkilöä
  • Muuntautumiskykyiset tilat jopa 1500 henkilölle tarjoiluineen
  • Sisätilojen lisäksi käytössä koko rakennuksen mittainen länsiterassi
  • Tapahtuma voi laajentua tarvittaessa myös Tullikamarin aukiolle
  • Yli satavuotiaan punatiilirakennuksen tunnelma tarjoaa aidointa Tamperetta

 

Yli satavuotias, punatiilinen Tullikamari on Tampereen sydämessä sijaitseva monipuolinen tapahtumapaikka, joka koostuu Pakkahuoneesta ja Klubista. Pakkahuone soveltuu 1200 henkilölle ja Klubi 450, eli yhdistettynä tila soveltuu jopa 1500 vieraan tapahtumalle. Sisätilojen lisäksi käytössä koko rakennuksen mittainen aurinkoinen länsiterassi. Historiallinen rakennus tarjoaa tunnelmallisen, esteettömän miljöön aivan rautatieaseman ja hotellien kainalossa. Molemmissa tiloissa on esiintymislavat sekä nykyaikainen ääni- ja esitystekniikka. Muuntautumiskykyiset tilat soveltuvat joustavasti erilaisille tilaisuuksille osallistujamäärän ja tarpeen mukaan. Tullikamari sopii esimerkiksi 100–1500 henkilön yritysjuhlaan, 100–1000 vieraan buffetruokailun sisältävään tilaisuuteen, jopa 550 henkilön seminaariin tai enintään 400 henkilön pöytiin tarjoiltuun illalliseen.  Tullikamarilta on mahdollista hankkia tiloihin myös catering- ja ohjelmapalvelut sekä tekniset ja tapahtumatuotantoon liittyvät palvelut.

Tullikamari on paitsi legendaarinen konserttipaikka, myös tanssitapahtumien, teatterin ja monenlaisen muun kulttuurin lämminhenkinen estradi. Tiloissa järjestetään myös muun muassa messuja, myyntitapahtumia ja yritysjuhlia. Klubi toimii päivällä lounasravintolana ja kahvilana, iltaisin konsertti- ja tapahtumapaikkana ja öisin yökerhona.

Tullikamari on myös Tampereen Musiikkijuhlien (Tampere Jazz Happening, Tampereen Sävel, Tampere Biennale), Tampereen Teatterikesän ja Tampereen elokuvajuhlien koti.

 

Mitä tarjoaa?

Historiallinen miljöö tarjoaa upeat tilat erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Tiesitkö?

Legendaarisella Pakkahuoneella järjestät tapahtuman 1200 vieraalle ja rouhealla Klubilla 450 vieraalle.

Tunnelmalliset, muuntautumiskykyiset tilat erilaisille tilaisuuksille.

 

Päivitetty: 13.12.2018