Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kauppakeskus Tullintori

Paikallisen tunnelman tavoittava kauppakeskus

 

  • 40 erikoisliikettä ja 5 elämysten tarjoajaa
  • 8 ravintolaa ja kahvilaa
  • Osana kaupunkikulttuuria vuodesta 1930

 

Tullintorin kauppakeskus tarjoaa ostoksia, viihdettä ja hyvinvointia rautatieaseman ja Tampere-talon välittömässä läheisyydessä. Avarassa lasikattoisessa kauppakeskuksessa on 40 erikoisliikettä, kahdeksan kahvilaa ja ravintolaa sekä viisi elämysten tarjoajaa. Elämänläheiseen ostoskeskukseen on helppo pistäytyä ostoksille tai syömään, ja paikallisena toimijana keskus tarjoaa houkuttelevan kohtaamispaikan Tampereen sydämessä. Monet vuokralaisista ovat ainutkertaisia ja tarjoavat aitoja, paikallisia tuotteita ja makuja. Kauppakeskuksen rakennus on ollut osa kaupunkikuvaa ja kehittyvää Tullin aluetta jo vuodesta 1930.

Tullintorin 2,6 miljoonaa vuosittaista kävijää kertovat siitä, kuinka sinne on mukava ja helppo tulla aina uudelleen. Kerrokset 0–2 tarjoavat palveluja ja ostoksia, kun kerrokset 3–5 tarjoavat toimistotilaa sekä hyvinvointi- ja terveyspalveluita. Keskus toimii siis sekä urbaanina olohuoneena että työskentelytilana. Tullintorilla on myös vuokrattavissa yritystilaisuuksiin kattohuoneistossa sijaitseva 12 hengen keittiöllinen neuvotteluhuone ja saunatila. Pitkän kokouksen jälkeen on mukava rentoutua saunomalla.

 

Mitä tarjoaa?

Ostoksia, viihdettä ja hyvinvointia tamperelaisittain.

 

Tiesitkö?

Vuodesta 1930 Tampereen kaupunkikulttuuriin kuuluva kauppakeskus sisältää 40 uniikkia puotia, 8 ravintolaa ja kahvilaa sekä 5 elämyksentarjoajaa.

2,6 miljoonaa vuosittaista kävijää (2017).

 

Päivitetty: 12.12.2018