Tulostettavat kartat - Visit Tampere

Tulostettavat kartat

13.02.2018

Täältä löydät Visit Tampereen tarjoamaa karttamateriaalia, jonka voit ladata puhelimeesi pdf-tiedostoina tai tulostaa. Kaikkia karttoja voit myös tilata Visit Tampereen matkailuneuvonnasta. Kysy myös muita karttoja ja esitteitä!

 

Visit Tampere suosittelee

Tässä on kaikki, mitä Tampereen-vierailullasi tarvitset!  Kerromme parhaat vinkit niin ravintoloista, kahviloista, ostospaikoista kuin museoistakin. Kääntöpuolelta löydät tärpit seutukuntiin sekä kausikohtaisiin aktiviteetteihin.

Klikkaa kieltä avataksesi PDF-kartan: suomienglanti, saksa, venäjä

 

Mukavaa Muksuille

Tampereen ensimmäinen lapsille ja perheille suunnattu matkailukartta! Mukavaa Muksuille sisältää hauskan, värikkään ja mielenkiintoisen käsin piirretyn kartan kaupungin keskustasta. Osa kartan kohteista on jäänyt värittämättä, mutta kartan pienet lukijat voivat varmasti auttaa asiassa! Samalla kartalta voi bongata mielenkiintoisimmat käyntikohteet koko perheen Tampereen-vierailulle.

Kartalta löytyvät niin kaupungin tärkeimmät nähtävyydet kuin perheiden suosimat ruokapaikatkin. Omat tärppinsä löytävät aktiviteeteista pitävät hurjapäät sekä uimisesta innostuneet vesipedot. Mikäli mieli tekee lähteä Tampereen ulkopuolelle autoilemaan, katso vain suunta perhekohteita vilisevästä seutukartasta! Takapenkki viihtyy matkalla vaikka värittämällä Pispalaa.

Klikkaa kieltä avataksesi PDF-kartan: suomi, englanti, venäjä

Mukavaa Muksuille kartta

 

City-opas

City-oppaan tulostettava A4-kartta on kätevä pitää mukana kun liikut keskustassa. Kääntöpuolella on listattuna vinkkejä mm. ravintoloihin ja käyntikohteisiin sekä majoitukseen ja liikenneyhteyksiin. City-oppaan mobiilisovelluksessa, kuten myös paperiversiossa, on mukana myös muu Pirkanmaa. Tämä versio on erinomainen, kun liikut autolla Tampereen ympäristössä!

Avaa tulostettava keskustan kartta suomen- ja englanninkielisenä.

City-opas banneri

Visittampere Tampereinfo

Visit Tampereen matkailuneuvonta

Frenckellinaukio 2, 33100 Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Päivä Tampereella
Kaupunki & kulttuuri

Päivä Tampereella

Jo yhden päivän vierailullakin Tampereesta ehtii saada irti vaikka mitä!
Lue lisää
Blogi: Kolme päivää Tampereella – sopiva yhdistelmä luonto- ja kaupunkilomaa
Hungry for Tampere

Blogi: Kolme päivää Tampereella – sopiva yhdistelmä luonto- ja kaupunkilomaa

Aamukahvilla -blogin Henriikka vietti Tampereella kolme päivää nauttien kaupungin kesäloma-annista.
Lue lisää