Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tutustu Koskisen Tampereeseen

11.10.2021

Seppo Jokisen kirjoista tuttu komisario Koskinen hyppää paperilta kuvaruudulle, kun Koskisen nimikkosarja nähdään syksyllä 2021 Ruudussa. Uudessa sarjassa seurataan Tampereen poliisin väkivaltarikosten yksikössä toimivaa komisario Sakari Koskista ja hänen tiimiään. Ensi-iltansa 29. marraskuuta saava sarja on kuvattu Tampereen maisemissa.

Koskinen on kuvattu Tampereen maisemissa ja komisarion jalanjäljille pääsee jatkossa mobiilisovellusta hyödyntävällä kävelykierroksella. Kuva: Nelonen Media

Osallistu fanitapahtumaan Tampere-talossa

Tampere-talossa maanantaina 22.11. järjestettävässä Koskinen-fanitapahtumassa on mahdollisuus saada ensimakua sarjasta. Tapahtumassa nähdään kansainväliseen levitykseen tehty 90 minuutin erikoisennakkonäytös Koskinen ja raadonsyöjä -jaksosta. Tapahtumassa ovat mukana myös sarjan tekijät Riku Suokas, Lauri Nurkse ja Eero Aho sekä kirjailija Seppo Jokinen, joille fanit saavat esittää myös kysymyksiä ennen elokuvanäytöstä. Lue lisää ja osta lippusi tapahtumaan Tampere-talon sivuilta.

Seikkaile Koskisen jalanjäljissä 

Koskisen ja hänen tiiminsä jalanjäljille pääsee Tampereella myös uudella Amazing Walks: Komisario Koskinen -kävelykierroksella. Mobiilisovellusta hyödyntävällä kierroksella esitellään sarjan päähenkilöitä ja kohdataan erilaisia pulmia, joissa haastetaan hoksottimia ja havainnointikykyä. Seikkailu sopii sekä pienille aikuisporukoille että lapsiperheille. Amazing Walks: Komisario Koskinen -kierroksen voi ostaa Amazing Cityn verkkokaupasta.

Uudessa sarjassa kirjojen tapahtumat tuodaan nykypäivän Tampereelle ja yksi kirja käsitellään aina kahdessa Koskinen-jaksossa. Sarjalle on tilattu myös toinen tuotantokausi, jonka kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Ensimmäisellä kaudella Koskinen tiimeineen tutkii muun muassa sarjamurhaa, epäonnistunutta jalokiviryöstöä ja tuhopolttoa.