Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Varalan Flowpark vie perheseikkailun uusiin korkeuksiin

Mainos

Luonnonkauniilla Pyynikillä sijaitseva Flowpark Varala tarjoaa kiipeiltävää ja seikkailtavaa koko perheelle. Rämäpäisimmät voivat kokeilla kantin kestävyyttä jopa kahdenkymmenen metrin korkeuteen kohoavilla tehtäväradoilla. Iisimpään seikkailunnälkään sopii upouusi Flowpark Easy, joka tarjoaa kolme tehtävärataa ei-niin-huimapäisille.

Flowparkin eritasoiset tehtäväradat sisältävät esimerkiksi heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Kiipeilyn lisäksi Varalan Urheiluopistolla voi seikkailla myös veden äärellä, sillä vierailijat voivat vuokrata esimerkiksi kajakkeja tai SUP-lautoja. Monipuolinen seikkailupuisto on hyvä vaihtoehto myös syntymäpäivä- ja polttariporukoille.

Luonnon rauhaa keskustan kupeessa

Pyynikin ja Pispalan metsäpolut ja järvimaisemat ovat jo itsessään nähtävyys. Kiipeilypäivän alkulämpönä toimii erinomaisesti esimerkiksi yhteinen kävelyretki Pyynikin näkötornille, jonka kahvilassa voi nauttia munkit tai jäätelöt. Seikkailun vastapainoksi voi rentoutua Pyhäjärven rannalla tai Pyynikinharjun näköalapaikoilla. Keskustaankaan ei ole pitkä matka, joten lyhempäänkin lomavierailuun voi yhdistää vaikkapa käynnin Muumimuseossa tai muita koko perheen kaupunkiaktiviteetteja.

Varala tarjoaa kesäseikkailijoille majoituspakettia, joka sisältää hotellitason huoneet, ravintola-aamiaisen sekä lounaan seisovasta pöydästä. Erikoisempaa majoittumista etsiviä kiinnostaa varmasti myös Pyhäjärven rannassa kelluva lasi-iglu AuroraHut. Se tarjoaa takuulla uniikit yöunet harjumaisemien helmassa, ja sen pieneltä terassilta voi pulahtaa uimaan heti heräämisen jälkeen.

Lue lisää Varalan kesälomapaketeista: https://varala.fi/kesalomapaketit/

Mainos

Päivitetty: 21.05.2021