Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Top vintage-liikkeet

10.06.2020

Tampereella on useita laadukkaita liikkeitä, jotka myyvät vintage- ja second hand -tuotteita. Seuraa näitä tärppejä ja bongaa kaupungin aarteet!

 

Kätkö Vintage 


Kätkö Vintage on yksi kaupungin vintage-paratiiseista. Se on pieni putiikki, joka on täpötäynnä tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita sekä menneiden vuosikymmenten sisustustuotteita.

 

Vintage Garden

Vintage Gardenissa on tarkoin valikoituja vintagekoruja, -asusteita, -vaatteita ja -sisustusesineitä.

 

Helga-neiti

Helga neiti on Tampereen vanhin second hand -kauppa, joka on perustettu jo vuonna 1976. Omistajan mukaan kaupungin maineikkaat leidit ovat tuoneet tyylikkäitä pukujaan sinne myyntiin ja liikkeessä on voinut törmätä esimerkiksi kuuluisan näyttelijättären Sylvi Salosen entisiin asuihin! Helga-neidissä on myös oma ateljeensa, joka valmistaa hattuja ja hiusasusteita.

 

Kaunotar ja Kulkuri

Kaunotar ja Kulkuri erottautuu muista second hand -myymälöistä erityisen edullisilla hinnoillaan. Kaikki tuotteet on jaoteltu värien mukaan, esimerkiksi siniset paidat ovat kauniisti samassa rivissä. Monien tuotteiden kunnosta ei näy mitenkään, että ne eivät ole enää upouusia. HUOM! Liike suljetaan kesäkuun 2020 lopussa.

 

Kalevan Kello

Kalevan Kello on asiantunteva kello- ja kultasepänliike Tampereen ydinkeskustassa. Uusien kellojen sekä korujen myynnin ohella Kalevan Kellon erikoisuutena ovat vintagekellot sekä -korut. Valikoiman vanhimmat kellot ovat jopa 1800-luvun puolivälistä.

 

Yesterday

Liikkeessä on laaja valikoima naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, laukkuja, hattuja, aurinkolaseja… Vaikka mitä! Suurin osa vaatteista on kotimaista vintagea 1950-1980-luvulta.