Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Virtuaalikeikkoja ja -konsertteja

12.03.2021

Lähde virtuaalikeikalle kotisohvaltasi! Olemme listanneet pirkanmaalaisia keikkoja ja konsertteja, joista pääset nauttimaan etänä. HUOM! Listaus päivittyy pitkin vuotta. 

 

Klassisempaan makuun

 

Tampere Filharmonia lähettää konserttejaan maalis- ja huhtikuun aikana verkossa sekä radiossa. Luvassa on Hommage, sinfoniakonsertti, Sininen, sinfoniakonsertti, Beethoven 4, sinfoniakonsertti ja Pääsiäiskonsertti, Joseph Haydn: Jeesuksen seitsemän sanaa ristillä. Konsertteja voi katsoa Tampere Filharmonian YouTube-kanavalla myös jälkikäteen. 

 

Tampere Filharmonian, Tampere-talon ja Tampereen Sähkölaitoksen yhdessä järjestämä supersuosittu Puistokonsertti koettiin virtuaalisesti vuonna 2020. Konsertti nähtiin suorana elokuun 8. päivä YLE Areenassa ja on katsottavissa edelleen tästä linkistä.

 

Kangasala-talosta lähetettiin 9.3. Sami Junnosen ja Tuomas Turriagon konsertti, Sävelet ihollani. Konserttilähetys on katsottavissa nauhoitteena jälkeenpäin.

 

Poppia ja livestriimejä

 

G Livelabin laadukasta virtuaalikeikkatarjontaa kannattaa pitää silmällä. Palkitussa keikkapaikassa soittavat livestream keikkoja muun muassa Noora Louhimo, Michael Monroe ja Olavi Uusivirta.  

 

Hiedanrannan kahvihetkeä vietetään joka kuun ensimmäinen perjantai klo 14. Kahvihetken keikkaa pääsee seuraamaan ilmaiseksi Kulttuuri Tampere -kanavalla YouTubessa. Suora linkki streamiin julkaistaan tuntia ennen Facebook-tapahtumassa.

 

YLE Olohuone Kaikki kotona liven menneitä keikkoja ja muita esityksiä voi katsella YLE Areenassa. Esiintyjinä tähän mennessä on ollut mm. Anssi Kela ja Elastinen sekä Vesala ja Pyhimys.

 

Katso myös nämä linkit

 

Alla olevista linkeistä löytyy elokuvaopiskelija Tuulia Soinisen kolmiosainen lyhytdokumentti ‘Luovia rajoja’. Dokumentti kuvaa koronakevään tunnelmia ja valaisee muusikon, kapellimestarin, säveltäjän ja nuotistonhoitajan työtä kulissien takaa, kun yleisöllä ei enää ollut mahdollisuutta päästä konsertteihin. Osa 1: Konsertti ilman yleisöä Osa 2: Elävä musiikki Osa 3: Ajan ääni

 

Katso myös tapahtumakalenteristamme muita ajankohtaisia live stream -esityksiä!