Visit Tampere tiedottaa koskien koronavirusta - Visit Tampere

Visit Tampere tiedottaa koskien koronavirusta

18.06.2020

Visit Tampere Oy seuraa koronavirusepidemian vaikutuksia kaupunkiseudun elinkeinoelämään ja matkailuun aktiivisesti.

Heinäkuun loppuun asti rajoitukset ovat voimassa aluehallintoviraston aiempien päätösten mukaisesti. Alle 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat sallittuja sisä- ja ulkotiloissa. Hygieniaohjeiden noudattaminen on aina perusteltua. Yli 50 henkilön, mutta korkeintaan 500 henkilön sisä- ja ulkotilaisuudet ovat sallittuja edellyttäen, että niissä turvallisuus voidaan varmistaa THL:n ja OKM:n ohjeistamien turvaetäisyyksien ja niiden edellyttämän asiakasmäärien rajaamisen sekä hygieniakäytäntöjen avulla.

Kulttuurikohteet, kirjastot, harrastetilat, uimahallit yms. avautuivat pääsääntöisesti kesäkuussa 2020. Tarkistathan avautumispäivämäärän, aukioloajat ja ohjeistukset kohteiden omilta verkkosivuilta ja kanavista.

22. kesäkuuta 2020 alkaen ravitsemisliikkeet saavat olla auki klo 04 alkaen, ja ne on suljettava viimeistään klo 02. Anniskelu voidaan aloittaa aikaisintaan klo 09, ja se on lopetettava viimeistään klo 01. Ravitsemisliikkeen sisätilassa tai sen osassa saa oleskella kolme neljäsosaa anniskeluluvan tai rakennussuunnitelman mukaisesta henkilömäärästä. Noutopöydät sallitaan jälleen.

Tarpeetonta matkustamista ulkomaille tulee välttää toistaiseksi. Vapaa-ajan matkustus on sallittu 15.6. alkaen Tanskaan, Norjaan, Islantiin sekä Baltian maihin, eikä näissä ole omaehtoista karanteeniaikaa. Muualta ulkomailta palaavien pitää 14 vuorokauden ajan rajoittaa tarpeettomia lähikontakteja ja noudattaa omaehtoista karanteenia.

Matkustustiedotteista ulkomaille vastaa Ulkoministeriö ja koronavirukseen liittyvistä varotoimista infotaan THL:n sivuilla. Ohjeet turvalliseen kotimaanmatkailuun löydät Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilta. Tampereen kaupungin koronavirukseen liittyvät ohjeistukset löydät täältä ja muut kaupungin tiedotteet ovat luettavissa täällä.

 

Lisää luettavaa

Ihanimmat kesämajoitukset
Majoitus

Ihanimmat kesämajoitukset

Olemme listanneet teille avoinna olevia majoitusalan yrityksiä Tampereella ja lähistöllä.
Lue lisää
Kotisohvalta virtuaalielämyksiin
Muu

Kotisohvalta virtuaalielämyksiin

Lähde tutustumaan museoihin, käväise keikalla tai virkistäydy livejumppatunnilla!
Lue lisää
Tasokasta take away -ruokaa Tampereen seudun laaturavintoloista
Ravintolat

Tasokasta take away -ruokaa Tampereen seudun laaturavintoloista

Kaupungin take away -tarjonta on nyt monipuolisempaa ja tasokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.
Lue lisää
Kesätekemistä Tampereella: Mikä on auki ja mihin voi mennä?
Kaupunki & kulttuuri

Kesätekemistä Tampereella: Mikä on auki ja mihin voi mennä?

Tässä päivittyvässä artikkelissa kerromme, mihin Tampereella voi suunnata viettämään kesäpäivää
Lue lisää

Uutisia

01.07.2020
Poikkeuksellisen kevään jälkeen kotimaanmatkailu houkuttelee suomalaisia, ja tamperelaisten majoituspaikkojen käyttöaste oli kesäkuun lopussa korkeampi kuin Suomessa keskimäärin.
25.06.2020
Tampere ja 19 Pirkanmaan kuntaa jatkavat toiseen vaiheeseen kilpailussa Euroopan kulttuuripääkaupungin 2026 tittelistä. Myös muut Suomen hakijat, Oulu ja Savonlinna, jatkavat toiselle kierrokselle.
22.04.2020
#TueYrittäjää-kampanja on lähtenyt vahvasti käyntiin Tampereen kaupunkiseudulla. Yritykset ovat muokanneet palveluitaan ketterästi tilanteeseen sopiviksi.
08.04.2020
Tarve auttaa ja olla hyödyksi on nostanut päätään vallitsevien poikkeusolosuhteiden myötä. Ongelmana on ollut avun tarjoajan ja avun tarvitsijan kohtaaminen.
30.03.2020
Keräämme tälle sivulle tietoa, koulutuksia ja hyödyllisiä linkkejä koronavirusepidemian aiheuttamasta tilanteesta ja sen vaikutuksista. 
12.03.2020
Business Tampere Oy ja Visit Tampere Oy seuraavat tarkasti koronavirusepidemian vaikutuksia kaupunkiseudun elinkeinoelämään ja matkailuun.