Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampereen harjoittelijaohjelma

27.08.2021

Visit Tampere Oy on Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja tapahtuma-alan asiantuntijaorganisaatio. Hyödynnämme toiminnassamme myös harjoittelijoita, jotka pääsevät Tampereen ja seudun matkailun näköalapaikalle. Haluamme tukea ja inspiroida opiskelijoita heidän urapolkunsa alkuvaiheessa ja tarjota kiinnostavan paikan hieman pidempää (vähintään 2 kk) harjoittelua varten. Harjoittelumme ovat pääsääntöisesti palkattomia.

 

Harjoittelussa Visit Tampereella on mahdollisuus esimerkiksi

  • Osallistua mielenkiintoisiin projekteihin ja ottaa niistä vastuuta. Harjoittelijat ovat koordinoineet esimerkiksi lehdistö- ja vaikuttajavierailuja, olleet mukana toteuttamassa kansainvälisten vaikuttajien InstaCamp -vierailuja ja toimineet Visit Tampereen edustajina monissa eri tapahtumissa.
  • Osallistua yhdelle kotimaan työmatkalle esimerkiksi jossakin toisessa kaupungissa järjestettävään workshopiin.
  • Käydä mentorointikeskustelu Visit Tampereen johdon tai asiantuntijoiden kanssa urasuuntautumisesta.
  • Toimia eri yritysten, sidosryhmien ja kumppanien kanssa, myös työpaikalla mahdollisuus verkottua useiden alan ammattilaisten kanssa. 

Harjoittelijat vastaavat myös päivittäisistä rutiineista, joihin kuuluvat esimerkiksi matkailuneuvonnan puhelinpalvelu ja sähköposti. Lisäksi luvassa on toimiston erilaisten juoksevien asioiden hoitamista. Sujuva suomen ja englannin taito ovat perusedellytyksiä ja muut kielet plussaa.

Visit Tampere on harjoittelupaikkana innostava ja täällä on mahdollistava ilmapiiri, jossa myös harjoittelijan omat ideat, suuntautuminen ja kiinnostuksenkohteet huomioidaan.

Kiinnostuitko harjoittelusta Visit Tampereella? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta! 

Turo Leppänen

Projektipäällikkö, Digitrack-hanke

Vastaan TEM:n rahoittamasta Digitrack-hankkeesta, jonka tavoitteena on erityisesti kansainvälisille kongressi- ja tapahtumakävijöille suunnattujen oheispalveluiden saaminen myyntiin digitaalisiin kanaviin. Lisäksi hankkeessa keskitytään data-alustan kehittämiseen ja luodaan tuotteistamiskäsikirja alueen yritysten käyttöön.