Siirry sisältöön

Visit Tampereen harjoittelijahaku on nyt päättynyt. Seuraava hakumme avautuu vielä vuoden 2023 aikana. Seuraa kanaviamme!

Haluamme tukea ja inspiroida opiskelijoita heidän urapolkunsa alkuvaiheessa ja tarjota kiinnostavan paikan hieman pidempää (vähintään 3 kk) harjoittelua varten. Harjoittelumme ovat pääsääntöisesti palkattomia.
Harjoittelussa Visit Tampereella on mahdollisuus esimerkiksi

  • Osallistua mielenkiintoisiin projekteihin ja ottaa niistä vastuuta. Harjoittelijat ovat olleet apuna esimerkiksi lehdistö- ja vaikuttajavierailujen suunnittelussa ja toimineet Visit Tampereen edustajina monissa eri tapahtumissa.
  • Osallistua yhdelle kotimaan työmatkalle esimerkiksi jossakin toisessa kaupungissa järjestettävään workshopiin.
  • Käydä mentorointikeskustelu Visit Tampereen johdon tai asiantuntijoiden kanssa urasuuntautumisesta.
  • Toimia eri yritysten, sidosryhmien ja kumppanien kanssa, myös työpaikalla mahdollisuus verkottua useiden alan ammattilaisten kanssa.

Harjoittelijat vastaavat myös päivittäisistä rutiineista, joihin kuuluvat esimerkiksi matkailuneuvonnan puhelinpalvelu ja sähköposti. Lisäksi luvassa on toimiston erilaisten juoksevien asioiden hoitamista. Sujuva suomen ja englannin taito ovat perusedellytyksiä ja muut kielet plussaa. Tällä hetkellä meillä on kaksi harjoittelijaa, joista toinen on suuntautunut matkailuneuvontaan ja toinen sisällöntuotantoon.

Visit Tampere on harjoittelupaikkana innostava ja täällä on mahdollistava ilmapiiri, jossa myös harjoittelijan omat ideat, suuntautuminen ja kiinnostuksenkohteet huomioidaan.

Käy lukemassa SAMK:ssa opiskelevan Sofian kokemuksia harjoittelusta Visit Tampereessa.

Kiinnostuitko harjoittelusta Visit Tampereella? Harkkahakumme avautuu jälleen vuodenvaihteessa!
Katariina Onnela, katariina.onnela@visittampere.fi, +35840 353 4786