Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampereen harjoittelijaohjelma

23.01.2020

Visit Tampere Oy on Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja tapahtuma-alan asiantuntijaorganisaatio. Hyödynnämme toiminnassamme myös harjoittelijoita, jotka pääsevät Tampereen ja seudun matkailun näköalapaikalle. Haluamme tukea ja inspiroida opiskelijoita heidän urapolkunsa alkuvaiheessa ja tarjota kiinnostavan paikan hieman pidempää (vähintään 2 kk) harjoittelua varten.

 

Harjoittelu Visit Tampereella koostuu mm. näistä asioista:

– Mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin projekteihin ja ottaa niistä vastuuta. Harjoittelijat ovat koordinoineet mm. lehdistö- ja vaikuttajavierailuja, olleet mukana toteuttamassa kansainvälisten instagrammaajien Insta Camp -vierailuja ja toimineet Visit Tampereen edustajina monissa eri tapahtumissa.

– Osallistuminen yhdelle kotimaan työmatkalle esimerkiksi jossakin toisessa kaupungissa järjestettävään workshopiin.

– Mentorointikeskustelu Visit Tampereen johdon tai asiantuntijoiden kanssa urasuuntautumisesta.

– Toimiminen eri yritysten, sidosryhmien ja kumppanien kanssa, myös työpaikalla mahdollisuus verkottua useiden alan ammattilaisten kanssa. 

– Harjoittelijat vastaavat myös päivittäisistä rutiineista, joihin kuuluvat esimerkiksi matkailuneuvonnan puhelinpalvelu ja sähköposti. Lisäksi luvassa on toimiston erilaisten juoksevien asioiden hoitamista. Sujuva suomen ja englannin taito ovat perusedellytyksiä ja muut kielet ehdotonta plussaa.

– Innostava ja mahdollistava ilmapiiri, jossa myös harjoittelijan omat ideat ja suuntautuminen huomioidaan.

Kiinnostuitko harjoittelusta Visit Tampereella? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta! 

Turo Leppänen

Projektipäällikkö, Digitrack-hanke

Vastaan TEM:n rahoittamasta Digitrack-hankkeesta, jonka tavoitteena on erityisesti kansainvälisille kongressi- ja tapahtumakävijöille suunnattujen oheispalveluiden saaminen myyntiin digitaalisiin kanaviin. Lisäksi hankkeessa keskitytään data-alustan kehittämiseen ja luodaan tuotteistamiskäsikirja alueen yritysten käyttöön.