Siirry sisältöön

Miten saan tapahtumani esiin Visit Tampereen tapahtumakalenteriin?

Lisää tapahtumasi Pirkanmaa Eventsiin. Visittampere.fi-sivustolla on rajapinta Pirkanmaa Eventsin kanssa ja tapahtumat tulevat sieltä suoraan Visit Tampereen sivustojärjestelmään. Visitin päässä tapahtumista kuratoidaan omaan tapahtumakalenteriin soveltuvat, matkailijoita kiinnostavat tapahtumat ja ne julkaistaan kuratoinnin jälkeen. Huom! Tapahtumat tulevat tapahtumakalenteriin viiveellä! Huomioithan myös, että jos teet muokkauksia tapahtumaasi Pirkanmaa Eventsissä, ne eivät päivity Visit Tampereen tapahtumakalenteriin. Muutokset voi ilmoittaa osoitteeseen visittampere@visittampere.fi.

Mistä saan Kiekon Koti -somisteita?

Voit tilata omalta painotaloltasi kaupungin valmiina tarjoamista aineistoista materiaaleja tai hyödyntää Tampere Tunnetuksi ry:n yhteistilausta.

Miten voin näkyä Tampere.Finland -sovelluksessa?

Onhan yrityksesi jo Visit Finlandin DataHubissa? DataHubin kautta yritysten tuotetiedot tulevat suoraan visittampere.fi-sivustolle ja Tampere.Finland-sovellukseen.

Tampere Tunnetuksi Passin näkyvyyden saat yhdistyksen kautta: https://tamperetunnetuksi.fi/passi/

Miten pääsen mukaan johonkin tiettyyn artikkeliin Visit Tampereen sivustolla?

Ota yhteyttä Katariina Onnelaan (katariina.onnela@visittampere.fi) tai Visit Tampereen matkailuneuvonnan sähköpostiin (visittampere@visittampere.fi). Huolehdi myös, että olet jo lisännyt yrityksesi Visit Finlandin DataHubiin. Huomioithan, että toimituksellinen päätösvalta sisällöistä on Visit Tampereella.

Haluaisin näkyä Visit Tampereen somekanavissa

Jaamme mielellämme erityisesti Visit Tampereen Instagramin stories-osuudessa visuaalisia ja selkeitä sisältöjä. Jotta voimme jakaa sisältöjänne, @visittampereofficial-tili pitää olla tägättynä omassa stoorissanne. Teemme sisältöjä myös Facebookiin ja sinne nostamme etenkin sopivia tapahtumia ja sivustomme artikkeleita.

Materiaalit 31.1.2023 MM-kisainfosta

Tapahtumakesä 2023 & Jääkiekon MM 31.1.2023_Saara Saarteinen ja Matilda Salminen

MM 310123 Anni Joela

VisitTampere_some/sivusto/neuvonta_MMInfo_Katariina Onnela

TampereTunnetuksi Riikka Töytäri MM Info 2023 310123