Suomalainen olut ja olutkulttuuri ovat eläneet jo Kalevalan ajoista lähtien.
Myyttien juomasta myöhäiskeskiajan elintarvikkeeksi, kieltolain kautta hyväksytyksi ruoka- ja seurustelujuomaksi. Joonas Ruokamon keskustelevan opastuskierroksen aikana tutustutaan suomalaisen oluen historiaan, suomalaiseen olutkulttuuriin sekä olueeseen tarinoinnin ja tiedon kautta vierailemalla muutamassa tamperelaisessa pubissa tai ravintolassa kierron aikana sekä parhaiden palojen maistiaisilla.
Kerro sinäkin tarinasi tai totuutesi suomalaisesta oluesta!
Tämän opastetun kierroksen kesto riippuu osallistujien määrästä sekä kierroksen kulkutavasta (kävellen tai pyörällä). Sekä siitä, halutaanko ruokailun kuuluvan kierrokseen viimeisessä ravintolassa (maksetaan erikseen). Yleensä kierros kestää noin 3 tuntia.
Kierroksen hinta on 160 €/ henkilö sisältäen olutnäytteet kolmessa eri ravintolassa/pubissa sekä opastuksen ja kerronnan. Ruokailu sekä lisäjuotavat ym. on jokaisen maksettava erikseen.