Siirry sisältöön

Amazing Outdoorsin laadukkaiden välineiden vuokraamo toimii Sastamalassa Ellivuori Resortin alakerrassa vuoden ympäri ja mahdollistaa mutkattoman pääsyn Ellivuoren ainutlaatuisen luontoympäristöön, niin metsään ja vesille kuin hangillekin. Seutu on tunnettu upeasta luonnostaan, ja kapuamalla 151 metrin korkuiselle Pirunvuorelle pääset ihailemaan sen laelta avautuvaa näkymää kansallismaisemaan ja alhaalla siintävään Rautaveteen. Ja piilotteleepa tarujen mukaan Pirunvuoren luolissa itse pirukin.

Helpoin tapa liikkua ympäröiviin metsiin ja upeisiin reitteihin on vuokrata alleen sähköavusteinen fatbike, joka sopii leveiden renkaidensa vuoksi monenlaiseen maastoon ja kulkee helposti niin jylhässä Ellivuoren maisemassa kuin kumpuilevassa maalaismaisemassakin.

Järvielämyksiä taas voit kokea vuokraamalla SUP-laudan, kajakin tai isommalla ryhmällä kahdeksan henkilön jättikanootin. Vuokraamomme sijaitsee Rautaveden rannalla. Rautavesi on syvä ja kirkasvetinen järvi, josta löydät upeita melontareittejä sekä useita saaria, joihin rantautua. Järveltä näet myös upeasti seudun lukuisat kirkot, joista kaksi on keskiaikaisia kivikirkkoja. Paketoi elämyksellinen päiväsi järvellä varaamalla ennakkoon mukaasi melontaopas ja haluamasi lisäpalvelut, kuten esimerkiksi ruokailu.

Ellivuoressa sijaitsee myös Kiipeilypuisto HighPark, jonka puiden ja tolppien väliin rakennetut vaijeri- ja köysiradat tarjoavat liikunnallisia elämyksiä yläilmoissa, kauniissa järvimaisemassa.

Kiipeilijä etenee seikkailuradoilla erilaisten haasteiden parissa valjaissa, turvavaijeriin kiinnitettynä. Kiipeily radoilla on turvallista, fyysistä ja jännittävää!

Katso lisää