Skip to content
Visit Tampere
Search the site

Tampereen rautatieasema

Tampereen rautatieasemalta on hyvät jatkoyhteydet eri puolille kaupunkia. Tampereen kaupungin liikennelaitoksen bussien kyytiin pääsee heti Hämeenkadulta ja Rautatienkadulta, myös taksiasema löytyy heti asemarakennuksen edustalta. Tampere-Pirkkalan lentoasemalle pääsee rautatieasemalta taksilla sekä Ryanairin matkustajille tarkoitetulla Tokeen liikenteen bussilla, jonka pysäkki sijaitsee asemarakennuksen edessä.

VR Henkilöliikenne
Rautatienkatu 25

Rautatieasema on avoinna ma-su klo 05.00-01.00.
Matkakeskustunneli avoinna 24 h.

Linja-autoliikenne

Kaukoliikenteen linja-autoyhteydet hoitaa Tampereen linja-autoasema osoitteessa Hatanpään valtatie 5-7. Matkahuollosta saa aina ajankohtaista tietoa aikatauluista, pysäkeistä ja lipuista. Tampereelta liikennöi myös Onnibus, jonka aikataulu- ja reittitietoja löytyy täältä.

Tampereen paikallisliikenne tarjoaa kattavan reittiverkoston kaupungin sisällä. Tampereen busseihin on mahdollista ostaa esimerkiksi vuorokausilippu, jonka voi ladata kerrallaan vaikka vain yhdeksi vuorokaudeksi. Lisää tietoa matkalipuista, aikatauluista, reiteistä, palvelubusseista ja kadonneista matkakorteista saa joukkoliikenteen palvelupiste Frenckellistä osoitteessa Frenckellinaukio 2 B, aivan Keskustorin kupeessa ja sivuilta joukkoliikenne.tampere.fi.

Tilausliikenteen linja-autoille tarkoitetuista pysäköintipaikoista löytyy tietoa Tampereen kaupungin sivuilta.