Skip to content
Visit Tampere
Search the site

Finnish Silverline

Silverline offers cruises on several modern restaurant ships and on a nostalgic steamship that was built in 1908. On board one can enjoy delicious Finnish food with a local twist made from fresh ingredients and always get a table with a view to the lake. The ships offer an easy access to the world-famous Finnish lake nature and a view to the surrounding city from a new perspective.

 

Visit Tampere Official Partner - Sininen

Additional info about the venue

Suomen Hopealinja Oy on perinteinen sisävesivarustamo. Varustamon alukset risteilevät Hämeenlinnan, Valkeakosken ja Tampereen välisellä vesialueella. Varustamolla on käytössään useita moderneja sisävesilaivoja, mm. uusi lippulaivamme, m/s Silver Sky sekä m/s Silver Moon ja m/s Tammerkoski.  Alukset risteilevät reittiliikenteessä ja tekevät tilausristeilyjä sekä erilaisia teemaristeilyjä. Purjehduskausi alkaa huhtikuussa ja kestää joulukuuhun saakka.

Risteilylle saa kauttamme tilattua monipuolista ohjelmaa. Laivalla voi esiintyä trubaduuri, haitaristi tai isompikin kokoonpano. Rennossa risteilytunnelmassa onnistuu myös tyky-aktiviteetit, stand up tai vaikkapa viinikoulutus. Laivoiltamme löytyy ryhmien käyttöön kuulutus- ja av-laitteet. Teemme tarjouksen toiveidenne mukaan.

Tutustu kokous- ja juhlatiloihimme:
M/S Silver Sky
M/S Silver Moon
M/S Tammerkoski

Offer request