Skip to content
Visit Tampere
Search the site

Rönnvik Winery

Rönnvik winery is one of the biggest and most awarded wineries in Finland and located only one-hour drive away from Tampere. The ingredients for the wines come from their own and neighboring farms and their wine has been selected many times as the winner of Finnish winery competition.

Alcohol LicenseYes
AccessibilityYes
RestaurantYes
Additional info about the venue

Astu keskelle aitoa hämäläistä tunnelmaa, kesäisten viinien seuraan ja maalaistalon hellään huomaan. Rönnvikin Viinitila sijaitsee keskellä kauneinta Hämettä Pälkäneen Laitikkalassa, viljavien peltojen ja sinisten järvien syleilyssä. Rönnvik on yksi Suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Tila toimii niin kesämatkailijan suosikkikohteena kuin ryhmämatkailijan keitaana viinipruuvinkeineen.

Rönnvik on myös kokous- ja juhlapaikka, jossa perinteet ja modernit palvelut yhdistyvät. Kesäaikaan tallikahvila Pikku-Valakka terasseineen sekä Rönnvikin taidenäyttelyt ovat avoinna viinimyymälän aukioloaikojen mukaisesti. Pysähdy luoksemme nauttimaan lasillinen viiniä ja hetki maaseudun rauhaa.1920 -luvulla pihapiiriin siirrettyyn tallirakennukseen on remontoitu kokous-, kongressi- ja juhlatila, joka voidaan jakaa tarvittaessa useammaksi itsenäiseksi tilaksi. Koko piha-aluella on 600 hlö:lle anniskelumahdollisuus.

Parking

Hyvät parkkitilat pihassa

Offer request
Hämeenlinnantie 270, Pälkäne, Suomi