Finlayson Art Area katumaalaustapahtuma - Visit Tampere

Finlayson Art Area katumaalaustapahtuma

Lauantaina 19.5. järjestetään Finlayson Art Arean toimesta iso katumaalaustapahtuma, johon kuka tahansa saa osallistua. Tapahtuma on osa Museoiden Yön ohjelmistoa.

Katua maalataan valitulla alueella. Osallistujat saavat itse valita maalaustilkkunsa, tarjolla on monia eri värejä. Finlayson Art Arean väki ohjaa maalaustyötä. Teoksesta muodostuu suuri, yhteisöllinen tilkkutäkin ja räsymaton yhdistelmä. Suunnittelijana on Arkkitehtikonttori Petri Pussinen Oy. Finlayson Art Area tarjoaa suojavarusteita ja maalausvälineet. Maalit tarjoaa Tikkurila. Teos on jatkoa viime kesän räsymatolle, jonka yhteismaalaus sai hurjan suosion niin nuorten kuin lapsiperheidenkin keskuudessa.

Ohjelma lauantaina 19.5.2018

• 18–24 katumaalaus, Finlaysoninkuja. Säävaraus!
• 18–22 vedostusnäytöksiä. Katutaso, grafiikanpaja.
• 18 opastus Tomas Reganin ja Maija Albrechtin näyttelyihin sekä grafiikanpajalle. 2B-kerros.
• 21 Tomas Reganin Ihmishavaintoja-näyttelyyn liittyvä tanssiteos, joka koostuu jaksoittain toistuvista osista. 2B-kerros.

Kaikkiin kohteisiin ja tapahtumiin on vapaa pääsy. Osoitteena Finlaysoninkuja 9.

Finlayson Art Area
Neljättä kertaa järjestettävä Finlayson Art Area 2018 tarjoaa lisäksi useita muita näyttelyitä eri taiteilijoilta. Ympäri Finlaysonin aluetta nähdään sisä- ja ulkotiloissa valokuvataidetta, videoita, veistoksia, grafiikkaa, keramiikkaa ja maalauksia tunnetuilta nimiltä ja tuntemattomammilta, tasokkailta tekijöiltä. Finlayson Art Area on avoinna yleisölle 8.6.–26.8.2018 ja sen näyttelyihin ja oheistapahtumiin on vapaa pääsy. Finlayson Art Arean tuottaa Grafiikanpaja Himmelblau ja mahdollistaa työeläkeyhtiö Varma.

19.05.2018 18:00
Finlaysoninkuja 9, Tampere