Rakkaudesta ruokaan - ja Tampereeseen

Hungry for Tampere -kampanja on koonnut kaupungin makeimmat ruokavaikuttajat yhteen. Yhdessä he tarjoilevat parasta ja tuoreinta blogiantia Tampereen ravintolatarjonnan ytimestä.

Emmi Nuorgam

Emmi Nuorgam on Hungry for Tampereen johtotähti ja yksi Tampereen ruokalähettiläistä. Hän on blogannut Tampereesta ja sen ravintoloista jo yli 10 vuotta. Tämä palkittu somevaikuttaja elää syödäkseen ja puhuu Tampereen puolesta aina – niin kysyttäessä kuin kysymättäkin. Emmin matkassa kuulet tarinat viehättävimmistä ruokapaikoista, tutustut pienpanimoiden kuohuvaan maailmaan ja löydät kaupungin salatut helmet.

 

Emmin blogiin >

 

Chef Santeri

Visit Tampereen Hungry for Tampere -kampanjan ruokalähettiläs Chef Santeri

”Chef” Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömies, joka on pyörittänyt omaa catering- ja illallispalveluaan vuodesta 2008. Hän on julkaissut viisi omaa ruokakirjaa, opettanut, kouluttanut ja konsultoinut sekä järjestänyt ruokaa ja musiikkia yhdistäviä pop up -tapahtumia ja klubeja. Hän toimii Tampere Food Club -yhteisön kantavana voimana. Santerin saattaa joskus bongata myös esiintyvänä konemuusikkona ja deejiinä.

Chef Santerin blogiin >

Janica B

Visit Tampereen Hungry for Tampere -kampanjan ruokalähettiläs Janica Brander

Janica Brander on tamperelainen vapaa toimittaja, Savusuolaa-ruokabloggaaja ja taviskulinaristi. Hänen maailmassaan niin fine diningille kuin grilliruoallekin on oma, tärkeä paikkansa.

Janican missio on saada ihmiset käyttämään vähemmän rahaa materiaan ja enemmän ruokaan, palveluihin ja elämyksiin. Hän esittelee erilaisiin makuihin ja budjetteihin sopivia suosikkiravintoloitaan. Tamperelaisista ravintoloista löytyy helmiä niin foodielle, vegaanille kuin pippuripihvien ystävälle, Janica lupaa.

Janica B:n blogiin >

Toni & Ronja

Kohokohdat.fi-tiimi Ronja ja Toni Honko – ravintoloita, ruokaa, juomaa ja ilonpitoa vuodesta 2001. Tampereen ravintolat ja sen ruokakulttuuri raaka-aineista keittäjien käsiin on hiilillä hehkuvaisen ja kuplina kuohuvaisen mielenkiintomme kohde, elämäntapamme ja työmme. Juomat, niin paikalliset maailmankin mainiot pienpanimotuotteet kuin viinit ja väkevät niitä tarjoilevine saliosaajineen ovat meille tärkeitä siinä missä ruoka ja keittiövelhotkin. Ja ruokailukokemus taas on enemmän kuin osiensa summa. Olennaisinta on siitä nauttiminen, mieluiten yhdessä muiden ruokaa rakastavien kanssa.

Ronja ja Tonin blogiin >