Haluatko toimittaja- tai vaikuttajavierailulle Tampereelle tai haluatko ravintolasi mukaan Hungry for Tampere -kampanjaan? Ota yhteyttä!

Hungry for Tampere on Visit Tampere Oy:n kampanja.

 

Hungry for Tampere -tekijät

Emmi Nuorgam

Viestintäkoordinaattori
emmi.nuorgam@visittampere.fi
+358504413189

Hungry for Tampere -kampanjan koordinaattori ja suunnittelija. Töissä viestintäasiantuntija, vapaalla intohimoinen foodie ja ruokaharrastaja!

Karoliina Lehtonen

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
karoliina.lehtonen@visittampere.fi
+358505720606

Vedän Visit Tampereen markkinointia ja viestintää. Vastaan mm. kotimaisen ja kansainvälisen markkinoinnin suunnittelusta kumppaniverkoston kanssa – Ota yhteyttä, jos markkinointiyhteistyö kiinnostaa!

Heli Jokela

Specialist
heli.jokela@visittampere.fi
+358408441116

Toimin markkinoinnin monitoiminaisena sekä Noora Heinon äitiyslomasijaisena Visit Tampere Partners -verkoston käytännön asioissa.

Miksi Tampere?

Rakkaassa syntymäkaupungissa yhdistyvät kiehtova menneisyys, vauhdikas nykyhetki ja päätähuimaavat tulevaisuuden suunnitelmat.

Sari Mäkelä

Senior Specialist
sari.makela@visittampere.fi
+358408004202

Vastaan Visit Tampere Oy:n viestinnästä ja tiedottamisesta. Linjaan työssäni, miten viestimme sekä eri kanavissamme (kuten sivustollamme ja sosiaalisessa mediassa) että medialle.

Miksi Tampere?

Tampere tuntui heti kodilta, kun juna minut tänne toi. Vajaassa parissakymmenessä vuodessa siitä on tullut elämäntapa. Tampere <3