Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Aaltosaha Kokous- ja Juhlahuvila

AaltoSaha Kokous-ja Juhlahuvila sijaitsee Orivedellä ja vain 60 km  Tampereelta. Uusi huvila on valmistunut vuonna 2016 ja sijaitsee upealla järvimaisemalla ison Längelmäveden rannalla ja vain 10 metriä rannasta. Aaltosahan huvilakokonaisuus 413 m2 muodostuu kokoussalista,  juhlasalista, keittiöistä, saunaosastosta, Jacuzzi ulkoporealtaasta,  takkahuoneesta ja yläkerran majoitustiloista.

Piha-alue (3000m2) koostuu terassista, patiosta ja omasta saaresta, isosta  laiturista sekä hiekkarannasta, tasaisesta nurmialueesta ja  asfaltoidusta parkkialueesta. Upea ja viihtyisä Aaltosaha sopii kokouskäyttöön, erilaisten juhlien esim. häiden, syntymäpäivien ja erilaisten perhejuhlien pitoon sekä useamman perheen tasokkaaseen  lomailuun huvilalla.

Edustushuvila Aaltosaha sijaitsee Lomakylä Solaniemen yhteydessä, joten majoitukseen voi tilata ympäri vuoden myös lomamökkejä. Talvella AaltoSahan ja Lomakylä Solaniemen yhteismajoitusmäärä on 90 henkilöä ja kesällä majoitusmäärä on 115 henkilöä. Katso lisää www.solaniemi.com