Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Samppanjaa, samppanjaa…Tiiliholvissa

Ilta alkaa samppanjatastingillä, jossa maistellaan erityyppisiä, Champagnen alueen pienten, artesaanituottajien laadukkaita samppanjoita.
Ravintola Tiiliholvi on vuodesta 1968 lähtien toiminut niin tamperelaisten kuin myös muidenkin herkuttelijoiden tyyssijana. Kauniine holvikattoineen ja ihastuttavine tiiliseinineen ravintolan ilmapiiri on vertaansa vailla.

Vietä luonamme erilainen tapahtuma, maailman hienoimman juoman, samppanjan seurassa. Ilta alkaa samppanjatastingillä, jossa maistellaan erityyppisiä, Champagnen alueen pienten, artesaanituottajien laadukkaita samppanjoita. Samalla kerromme kuplivia totuuksia samppanjasta.

Ja ilta jatkuu kauden raaka-aineista valmistetulla menulla viineineen. Kunnianhimoinen ja innovatiivinen keittiötiimimme valmistaa moderneja pohjoismaisia sekä kansainvälisiä ruokaelämyksiä. Kauden laadukkaimmat raaka-aineet jalostuvat joka kerta herkullisiksi makujen ilotulitukseksi – pelkästään ajatuskin tuo veden kielelle. Loistava ja ruokiin sopiviksi, tarkkaan harkittu viinivalikoimamme täydentää unohtumatonta kokonaiselämystä.