Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Amazing City Oy

Onko haussa toiminnallinen ohjelmapalvelu? Onko suunnitelmissa virkistyspäivä tai tyhy-päivä? Tarvitsetko ohjelmaa kokouksen oheen, myyntiryhmän tapaamiseen, asiakasryhmälle, tiimipalaveriin? Onko tulossa muualta Suomesta tai ulkomailta ryhmä, jolle haluat esitellä Tamperetta

Amazing Tampere järjestää ryhmällesi ikimuistoisen seikkailun Tampereella, oli toiveissa sitten liikuntaa, kulttuuria tai puhtaasti vapaa-ajan viettoa – ja aina oppii jotain uutta!
Ryhmäkoosta riippuen kaupunkiseikkailu tapahtuu joko henkilökohtaisesti opastettuna, pienemmissä joukkueissa oman tablettisovelluksemme avulla, tai suuremmille ryhmille luodun konseptimme mukaan – 300 henkeen saakka. Voit valita valmiista paketeista, tai voimme tehdä seikkailun ihan toiveittesi mukaan. Jokaisen tapahtuman sisältö tehdään kuitenkin asiakaskohtaisesti yhdessä sovittavan teeman mukaan, ja seikkailut käsittävät mukavaa ja makeaa tekemistä, knoppitietoa, ongelmanratkaisua, liikuntaa, maisemia sekä naurua.
Ohjattu valokuvaaminen sekä videoiminen kuuluvat oleellisena osana sisältöön, ja saat toki kaiken kuvamateriaalin itsellesi muistoksi ja tarvittaessa myöhempään käyttöön.

 

Amazing City Oy on Pirkanmaalainen ohjelmapalveluyritys, joka on erikoistunut kaupungeissa tapahtuviin kaupunkiseikkailuihin ryhmille. Voit aina valita valmiista paketeista, tai voimme tehdä seikkailun toiveittenne mukaan. Myös kaikki oheispalvelut, ruokailut yms, hoituvat laajan yhteistyöverkostomme avulla.

Ohjelmat ovat omiaan virkistys- ja tyhypäiviin, kokousten oheisohjelmaksi tai kun haluat tarjota henkilöstölle tai asiakkaille hauskan tapahtuman. Seikkailun sisältö voi vaihdella puhtaasta hauskapidosta syväluotaavaan strategiatyöskentelyyn, eli sopii mille tahansa ryhmälle.

 

Visit Tampere Official Partner - Sininen

Amazing City Oy, Kokkomäentie, Pälkäne, Suomi