Amazing Tampere - Tampere Specials - Visit Tampere

Amazing Tampere – Tampere Specials

Amazing Tampere järjestää ryhmällesi ikimuistoisen seikkailun Tampereella, oli toiveissa sitten liikuntaa, actionia, kulttuuria tai oppia jotain uutta!
Ohjelma sopii hyvin virkistypäivän osaksi, joka hoituu toki kokonaan kaikkine palveluineen. Myös kokouksen oheen, myyntiryhmän tapaamiseen, asiakasryhmälle, tiimipalaveriin…
– vieden ajatukset arjesta vapaalle tarvittaessa omaa aihetta käsitellen.Kaupunkisuunnistus tapahtuu pienemmissä ryhmissä oman tablettisovelluksemme avulla, joka ohjaa mielenkiintoisten paikkojen ja tehtävien äärelle. Reitti etenee ohjeita seuraten sekä ongelmia ratkoen, ja joskus joutuu hakemaan apua paikallisiltakin.Jokaisen tapahtuman sisältö tehdään asiakaskohtaisesti yhdessä sovittavan teeman mukaan, ja ne käsittävät roppakaupalla mukavaa ja makeaa tekemistä, knoppitietoa, liikuntaa, sekä ihan kaikkea kaupungin vaiherikkaasta historiasta sen loistavaan tulevaisuuteen! Ohjattu valokuvaaminen sekä videoiminen kuuluvat oleellisena osana sisältöön, ja saat toki kaiken kuvamateriaalin itsellesi muistoksi ja tarvittaessa myöhempään käyttöön. Amazing Tampere ei ole juoksukisa, sillä nopein etenijä ei  todellakaan ole välttämättä se voittaja ja voidaan toteuttaa myös ilman minkäänlaista kilpailua. Et tarvitse mukaan muuta kuin reippaan mielen, me tuomme kaiken muun! Soveltuu yhtälailla ulkopaikkakuntalaisille kuin paikallisillekin.