Be Calm & Buzz On - Visit Tampere

Be Calm & Buzz On

Be Calm & Buzz On -ravintolan nimi muodostuu kahdesta sanaparista, jotka kuvaavat ravintolaa ja sen tunnelmaa.
Be Calm kutsuu hengähtämään vihreään avaraan keitaaseen, ja Buzz On tarjoaa eloisan paikan tavata ystäviä ja löytää uusia tuttavuuksia.

Be Calm & Buzz On on pakopaikka kaupungin vilskeestä ja hälystä. Ravintolan kaunis miljöö saa mielesi rauhoittumaan ja näkemään elämän niin kuin se tulisi nähdä.
Paikan rento ja elämäniloinen tunnelma kutsuu viihtymään isoissa ja pienissä seurueissa.
Täälllä halutaan tarjota mahdollisuus yhteisöllisyyteen: eri seurueet voivat tutustua toisiinsa pitkissä pöydissä tai lounge-tyylisessä baarissa. Annokset voi jakaa ystävien kesken.

Makumatka vie lähiseudulta maailmalle ja takaisin sekä sesongista toiseen. Paikallisesti tuotettu ruoka myötäilee nykypäivän makuja ja elämäntyylejä. Tarjolla on monipuolisesti vegaanisia ja kasvispainotteisia annoksia, ja twistinä listalta löytyy myös aasialaisten keittiöiden mausteisia vivahteita. Pääset halutessasi maistamaan muun muassa friteerattuja kotimaisia sirkkoja! Maistuvat erilaiset kauden kasvikset, kotimaiset kalat sekä mehukkaat liharuoat valmistetaan ravintolan avokeittiön aidossa puuhiiligrillissä.

Kierrätys on tässä ravintolassa lähellä sydäntä – aterimet on hankittu muista Scandic-hotelleista ympäri Suomen, tarjoilijoiden essut on tehty yhteistyössä Globe Hopen kanssa ja työpaidat by Pure Waste, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaalista.  Vesilasit on tehty vanhoista viinipulloista, ja leipäkoritkin ovat kierrätysmateriaalista tehtyjä – tarjotaanpa osa jälkiruoista ekologisesti kookospähkinän kuoresta. Tuotteissa suositaan lähialueen tuottajia – esimerkiksi Tampereen Jäätelötehdasta.

Baari
Rennon Loungebaarin baarimestarit loihtivat herkulliset ja tuoreista raaka-aineista valmistetut mocktailit. Baarissa voi nauttia myös talon omista limonadeista, joiden maut kuten mango-inkivääri tai mustikka-shiso kutkuttelevat makuhermoja. Siellä on myös Kyrö Corner, jossa kannattaa kokeilla Gin & Tonic -listan cocktaileja.

Kulman Coffee Shop
Kulman Coffee Shopin lämmin tunnelma kutsuu viihtymään aamupalalle, iltapäiväkahville tai ostosreissun lomaan. Kahvin oheen on tarjolla itse tehdyt smoothiet ja limonadit, oman keittiön leipomat lämpimät piirakat ja täytetyt leivät sekä Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöitä.

Scandic Tampere City, Hämeenkatu, Tampere, Suomi

Lisää luettavaa

Entä jos sataa?
Kaupunki & kulttuuri

Entä jos sataa?

Vaikka Tampereella maisemat ovatkin erinomaisia, löytyy sisätiloistakin paljon mukavaa tekemistä!
Lue lisää
Kauppahallin ravintolat
Kaupunki & kulttuuri

Kauppahallin ravintolat

Kauppahalli on idyllinen ostos- ja ruokakeidas keskellä kaupungin sykettä.
Lue lisää
Pure burgeria!
Syö & Juo

Pure burgeria!

Tampereelta löytyy laadukkaita burgereita sekä nopeaan nälkään että vaativampaan makuun!
Lue lisää
Vegaani, gluteeniton, maidoton?
Kahvilat

Vegaani, gluteeniton, maidoton?

Tampereen ravintolat ja kahvilat ovat huomioineet myös erityisruokavaliot.
Lue lisää