Be Calm & Buzz On - Visit Tampere

Be Calm & Buzz On

Be Calm & Buzz On -ravintolan nimi muodostuu kahdesta sanaparista, jotka kuvaavat ravintolaa ja sen tunnelmaa.
Be Calm kutsuu hengähtämään vihreään avaraan keitaaseen, ja Buzz On tarjoaa eloisan paikan tavata ystäviä ja löytää uusia tuttavuuksia.

Be Calm & Buzz On on pakopaikka kaupungin vilskeestä ja hälystä. Ravintolan kaunis miljöö saa mielesi rauhoittumaan ja näkemään elämän niin kuin se tulisi nähdä.
Paikan rento ja elämäniloinen tunnelma kutsuu viihtymään isoissa ja pienissä seurueissa.
Täälllä halutaan tarjota mahdollisuus yhteisöllisyyteen: eri seurueet voivat tutustua toisiinsa pitkissä pöydissä tai lounge-tyylisessä baarissa. Annokset voi jakaa ystävien kesken.

Makumatka vie lähiseudulta maailmalle ja takaisin sekä sesongista toiseen. Paikallisesti tuotettu ruoka myötäilee nykypäivän makuja ja elämäntyylejä. Tarjolla on monipuolisesti vegaanisia ja kasvispainotteisia annoksia, ja twistinä listalta löytyy myös aasialaisten keittiöiden mausteisia vivahteita. Pääset halutessasi maistamaan muun muassa friteerattuja kotimaisia sirkkoja! Maistuvat erilaiset kauden kasvikset, kotimaiset kalat sekä mehukkaat liharuoat valmistetaan ravintolan avokeittiön aidossa puuhiiligrillissä.

Kierrätys on tässä ravintolassa lähellä sydäntä – aterimet on hankittu muista Scandic-hotelleista ympäri Suomen, tarjoilijoiden essut on tehty yhteistyössä Globe Hopen kanssa ja työpaidat by Pure Waste, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaalista.  Vesilasit on tehty vanhoista viinipulloista, ja leipäkoritkin ovat kierrätysmateriaalista tehtyjä – tarjotaanpa osa jälkiruoista ekologisesti kookospähkinän kuoresta. Tuotteissa suositaan lähialueen tuottajia – esimerkiksi Tampereen Jäätelötehdasta.

Baari
Rennon Loungebaarin baarimestarit loihtivat herkulliset ja tuoreista raaka-aineista valmistetut mocktailit. Baarissa voi nauttia myös talon omista limonadeista, joiden maut kuten mango-inkivääri tai mustikka-shiso kutkuttelevat makuhermoja. Siellä on myös Kyrö Corner, jossa kannattaa kokeilla Gin & Tonic -listan cocktaileja.

Kulman Coffee Shop
Kulman Coffee Shopin lämmin tunnelma kutsuu viihtymään aamupalalle, iltapäiväkahville tai ostosreissun lomaan. Kahvin oheen on tarjolla itse tehdyt smoothiet ja limonadit, oman keittiön leipomat lämpimät piirakat ja täytetyt leivät sekä Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöitä.

Scandic Tampere City, Hämeenkatu, Tampere, Suomi

Lisää luettavaa

Tasokasta take away -ruokaa Tampereen seudun laaturavintoloista
Ravintolat

Tasokasta take away -ruokaa Tampereen seudun laaturavintoloista

Kaupungin take away -tarjonta on nyt monipuolisempaa ja tasokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.
Lue lisää
Tunnelmalliset ravintolat
Ravintolat

Tunnelmalliset ravintolat

Tampereella on laaja tarjonta ravintoloita tunnelmallisiin hetkiin.
Lue lisää
Löydä oma suosikkisi Tampereen laaturavintoloista
Ravintolat

Löydä oma suosikkisi Tampereen laaturavintoloista

Puhdas luonto ja maaseutu maistuvat monen ravintolan ruoka- ja juomalistalla.
Lue lisää
Parhaat ravintolalaivat ja terassit
Yöelämä

Parhaat ravintolalaivat ja terassit

Nauti kylmä juoma veden äärellä tai katsele kaupungin menoa ja vilskettä terassilta käsin!
Lue lisää