Silhuetti - Visit Tampere

Silhuetti

Dynamossa on vuokrattavissa eri kokoisia neuvottelutiloja tunti-, puolipäivä- ja kokopäiväveloituksella ja ravintola Dynamo tarjoaa monipuoliset puitteet niin cocktail-, kutsuvieras- kuin juhlatilaisuuksiinkin.

Business Park Dynamon edustavat neuvottelutilat sijaitsevat ensimmäisen kerroksen aulassa ja A-portaan ylimmän kerroksen saunaosastolla. Tarjolla on kaikkiaan 7 tyylikästä ja avaraa kokoustilaa 10-36 hengelle. Neuvottelutilojen varustetaso vastaa hyvin perusneuvottelun tarpeita. Jokaisesta tilasta löytyy fläppi- ja tussitaulut sekä tarvittaessa piirtoheittimet. Datatykki on käytössä saunaosaston neuvottelutilassa, Joulessa ja Ohmissa ja langaton Wlan internetyhteys toimii kaikkissa neuvottelutiloissa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa onnistuneet yritysjuhlat sekä ravintolan että yrityksen omissa toimitiloissa. Kauttamme voit järjestää juhlille myös temaattisen ilmeen, ohjelman ja musiikin. Anniskeluoikeutemme koskevat ravintolaa, aulatiloja, saunaosastoa sekä kabinettitiloja. Neuvottelutilojen varaukset hoitaa Petrasol ja tarjoiluista huolehtii ravintola Dynamo, jolle tilaukset viimeistään 5 päivää ennen tilaisuutta.

Sauna 20 henkilölle, saunoja oheistiloineen on käytössäsi kaksi: Horisontti ja Silhuetti. Saunatiloista on upeat näkymät Pyhäjärvelle ja Tampereen keskustaan. Saunaosastoja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.