Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Neuvotteluhuone 9

Fazer Valtatie 30 sijaitsee Tampereen keskustassa, Hatanpään valtatien varrella. Valtatie 30:n tilat on uusittu vuoden 2015 alussa. Modernit ja avarat tilamme soveltuvat monenlaisiin ja -kokoisiin kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin. Suuri, yli 200-paikkainen auditorio täyttää mainiosti kaikki nykypäivän vaatimukset ja mahdollistaa isojenkin kokoustapahtumien järjestämisen. Meillä on tilat myös pienempiin 10-50 hengen kokouksiin ja yritystilaisuuksiin. Ravintolamme tarjoaa valoisat ja viihtyisät puitteet päivän lounashetkistä juhlaviin iltatilaisuuksiin. Arkipäivisin toimimme lounasravintolana, iltaisin ja viikonloppuisin olemme avoinna tilauksesta.

Kokous Valtatiellä tarkoittaa tasokkaista puitteita ja kilpailukykyisiä hintoja. Varauksista vastaa Fazer -ravintolamme, joka palvelee kokousväkeä myös kahvi- ja ruokatarjoiluin. Ota yhteyttä niin järjestämme kokouksellesi sopivan tilan ja tarjoilut. Arkisin tarjoamme monipuolisen lounaan ja aamiaisen.

Ravintolasali 550 asiakaspaikkaa. Avara ravintolasali muunneltavissa cocktailtilaisuuteen, musiikkitapahtumaan tai vaikka messutilaksi. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintolamme on avoinna tilauksesta ja taipuu myös juhlaviin iltatilaisuuksiin. Keskitetty aulapalvelu toivottaa kaikki vierailijamme tervetulleeksi.