Grr8t Sports - elämys- ja ohjelmapalvelut - Visit Tampere

Grr8t Sports – elämys- ja ohjelmapalvelut

Grr8t Sports on Tampereella vuoden 2010 alussa perustettu monipuolisia elämysliikunta- & ohjelmapalveluja tarjoava elämysyritys. Kaikki ryhmät ovat tervetulleita nauttimaan eri aktiviteeteista ikään, kokoon, sukupuoleen, tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Tule omana itsenäsi ja me kohtelemme sinua kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti.

Kaikissa Grr8t Sportsin palveluissa panostetaan niiden miellyttävyyteen, ammattitaitoisuuteen ja ennen kaikkea positiiviseen tapaan hoitaa asioita. Palvelut räätälöidään toiveidenne mukaisesti oli sitten kyseessä suunnitteluavun tarve, lapsen syntymäpäivät, kaverin polttarit, työpaikan virkistyspäivät tai uusi lajikokeilu kaveriporukalla. Grr8t Sports tarjoaa kaiken aina tapahtuman suunnittelusta toteutukseen asti. Käytössänne on useita eri monitoimitiloja, palveluvaihtoehtoja ja halutessanne myös ruokailumahdollisuuksia Tampereella. Jos haluatte pitää tapahtuman / ohjelmanumeron haluamassanne paikassa muualla Suomessa, niin se onnistuu myös toiveidenne mukaisesti.

Grr8t Sportsin kilpailuvaltti on koko Suomen kattava palvelu. Grr8t Sportsilla ei ole erillisiä toimitiloja, vaan palvelut liikkuvat ympäri Suomea asiakkaan tarpeiden mukaisesti.