Hyvän Haltijan majatalo - Visit Tampere

Hyvän Haltijan majatalo

Hyvän Haltijan majatalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järvinäkymillä Ikaalisten ja ylöjärven rajalla, aivan lähellä Seitsemisen kansallispuistoa. Tila tarjoaa huonemajoitusta tilauksesta niin yksittäisille kävijöille, kuin vaikkapa perhekunnille, kaveriporukoille tai työ/yhdistysryhmille (ryhmät max 25 hlöä kesäaikaan, 20 talviaikaan). Ateriapalvelut toteutamme majoittumisen yhteydessä yksilöllisesti tilauksesta alkaen 8 hengen ryhmille.

Majoituksen hintaan sisältyy saunominen ja uintimahdollisuus, mutta saunan voit tilata myös erikseen vaikkapa retkipäivän päätteeksi. Järjestämme myös mm. opastettuja retkiä saunan, tulistelun ja hyvänolon hoitojen kera sekä erilaisia kursseja (esim. kalankäsittely ja nuotiolla kypsentäminen) tilauksesta. Talvella voit tilata avantosaunan ja vaikkapa lumikenkäretken siihen oheen… Hiihtoladuille ja kesällä patikkapoluille erämaisemiin suoraan pihasta!

9 hengen matkailu -ja majoitusbussilla onnistuu myös kuljetus vaikkapa Tampereelta ja kahden kansallispuiston; Seitsemisen ja Helvetinjärven välillä. Bussissa voit myös majoittua.
Tilalla viljellään mansikoita, vadelmia, mustaherukkaa ym.marjakasveja sekä hernettä ja satokaudella tilamyynti ja pihakioski on avoinna joka päivä elokuun puoleen väliin saakka klo 9-19.