Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Hyvinvointikeskus Tredun Helmi

Hyvinvointikeskus Tredun Helmessä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun opiskelijat tekevät asiakastöitä opettajien ja henkilöstön ohjauksessa. Tredun Helmestä löydät parturi-kampaamo Helmen Lumouksen, kauneushoitola Hemmotteluhelmen, opetusravintola Elmerin, Café Eevin, Lasten Helmen ja Hotelli Helmen.

 

Hotelli Helmi sijaitsee Pyynikin kaupunginosassa 2 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hotelli Helmestä löytyy yksi 2hh ja kaksi 4hh yhteisellä keittiöllä ja kylpyhuoneella. Lisäksi hotellista löytyy yksi 4hh, jossa on oma keittiö ja kylpyhuone.

 

Parturi-kampaamo Helmen Lumouksessa tehdään hiustenleikkauksia- ja värjäyksiä, kampauksia, rakennekäsittelyitä, permanentteja, parranajoa ja -muotoilua. Hemmotteluhelmestä löydät itsellesi aikaa rauhoittua ja keskittyä hyvinvoinnista huolehtimiseen. Palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, vartalohoidot ja ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

 

100-paikkaisessa opetusravintola Elmerissä tarjoillaan lounasta joka päivä ja Cafe Eevi palvelee asiakkaitaan arkipäivisin. Suolaiset ja makeat kahvilatuotteen ovat Tredun hotelli-, ravintola- ja catering sekä elintarvikealan opiskelijoiden valmistamia. Tuotteita voi ostaa myös mukaan.

 

Lasten Helmi tuo helpotusta arkeen pienten lasten kanssa. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat lapsille luovaa ja ohjattua toimintaa joka tiistai. Toiminta on suunnattu 0–5-vuotiaille ja mukaan mahtuu 8 lasta/kerta. Varaus oman lapsen hoitoajasta tulee tehdä edellisen viikon torstaihin mennessä.

 

Santalahdentie 10, Tampere, Suomi