Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Ilolan maatilamatkailu

Ilolan maatilamatkailu, Valkeakosken Metsäkansassa on toimiva maatila eläimineen ja luomuviljeltyine peltoineen. Olemme palvelleet majoittujia, kokousvieraita, ratsastajia, ruokailijoita ja paljon muita jo melkein 40 vuoden ajan. Ilolassa saatte tilat, tarjoilut ja räätälöidyt oheisohjelmat tapahtumiin, kokouksiin, juhliin jne. Ilolan maatilamatkailu on saanut Maakuntien Parhaat ja Hyvää Suomesta – diplomit! Tervetuloa aitoon ympäristöön, jossa Ilolan perhe palveleen teitä Wanhalla asemalla joka päivä aamusta iltaan! Ota yhteyttä, tehdään tapahtumasta toiveittenne mukainen.

Wanhalla asemalla päivittäin ruoka-annoksia, tilauksesta noutopöytä ryhmille. Asemarakennuksella myös kahvio ja lähipuoti, jossa myydään erilaisia tuotteita kahvista ja teestä limonadeihin, pikkusuolaiseen, jäätelöön, luomuviljatuotteisiin, lähihunajaan ja naudanlihaan. Ilolassa mm. kokouksille ja juhlille myös tilausravintolat Ilolan kokous- ja juhlatalo (maatilan vanha päärakennus) sekä päätilalta kilometrin päässä, Metsäkansan kirkon vieressä, Pietolan pitokartano ja Pietolan navetta. Lisäksi kotieläinpiha sekä ratsastustunteja, mökki- ja huonemajoitusta. Myös polkupyöräilijät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi majoittumaan tai syömään.

Hevoset ovat oleellinen osa Ilolan maatilaa. Tilalla on suomenhevosia, poneja ja muita hevosia. Maatilalta löytyy rapsuteltaviksi ja välillä myös ruokittaviksi muitakin eläimiä, mm. nautoja, poneja, kissoja, lampaita ja kanoja.

 

 

Tule mukaan kehittämään vastuullisten valintojen palvelua