Kestikievari Liekoranta - Visit Tampere

Kestikievari Liekoranta

Liekoranta on perheyritys, joka palvelee kymmenien vuosien kokemuksella. Liekorannan toiminta muodostuu juhlapalvelusta, ravintolasta ja kievarihotellista. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen sekä tarvittaessa matkaamme myös maamme rajojen ulkopuolelle. Toimipaikkamme sijaitsee Sastamalan sydämessä, missä Liekorannan seinien sisällä tuntee historian havinan.

Järjestämme toiveiden mukaan tilaisuuksiin ohjelmia (mm.viini- ja juustomaistatuksia, ulkoaktiviteetejä, elämyksellisiä kävelykierroksia, Edith Piaf -teemaillallisia). Liekorannan juhlapalvelun toiminta-alueena on koko Suomi ja teemme erilaisia tilaisuuksia iltagaaloista pienempiin juhliin, sisällä ja ulkona, kahden kesken tai tuhansille vieraille.

Kestikievari Liekoranta – yli 110-vuotias hotelliravintola – on hellästi ja lämmöllä kunnostettu palvelemaan asiakkaita elämän eri tilanteissa. Salissa on 80 asiakaspaikkaa ja kahvilan puolella 20 paikkaa. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja kesäterassimme tarjoaa viihtyisät puitteet kesäaikaan ulkona ruokailuun, virkistävien juomien sekä kahvila tuotteiden nauttimiseen. Savusauna tarjoaa lempeät löylyt ja saunatupa oivalliset puitteet esim. illanvietoille.

Asemakatu 34, 38210 Sastamala, Finland