Koivulahden Rapukartano - Visit Tampere

Koivulahden Rapukartano

Upea Rapukartano sijaitsee jylhällä kalliorannalla, perisuomalaisen mäntymaiseman keskellä. Talo on taitavan kirvesmiestyön taidonnäyte ja nähtävyys tunnelmallisine kokous-, juhla- ja majoitustiloineen. Kartanon sisustus kunnioittaa perinteistä suomalaista kädentaitoa ja ilmettä. Viimeistelty suunnittelu näkyy kaikkialla, jokainen tila on yksilöllinen ja erityinen. Nauti juhlastasi, kouluta henkilökuntasi, palkitse asiakkaasi – teemme tilaisuudestasi ainutlaatuisenKokoukset, juhlat ja erityiset tilaisuudet ovat työtämme. Jo saapuessasi Rapukartanoon löydät itsesi jylhän kalliorannan ääreltä, josta ikäänkuin kasvaa itse Rapukartanon jyhkeä päärakennus. Rapukartanon kokoustilat ovat ensiluokkaiset ja varustettu uusimmalla kokoustekniikalla. Olipa yritystilaisuutesi tai muu juhlasi suuri tai pieni, Rapukartanon muuntuvat kokous- ja juhlatilat toimivat juuri tarpeisiinne sopivalla tavalla. Kokous tai koulutus hoituu tehokkaasti ja vaivattomasti, kun Rapukartanon tiimi hoitaa kaiken tarvittavan.

Tilauksesta järjestämme mm: tutustumista raputilan toimintaan ja ravun elämään, perinteisiä suomalaisia rapukestejä, elämysohjelmaa, golfia, veneily- tai kalastusretkiä Vilppulan valloittaville vesille, hierontaohjausta ryhmille, ja monenlaista muuta oheisohjelmaa tilaisuuden piristykseksi. Pyydä tarjous ryhmällesi ja tule kokemaan mitä kaikkea Rapukartano voi teille tarjota!

Sijainti90.4 km Tampereen rautatieasemalta
Paikan tyyppijuhlapaikka, kokouspaikka
PysäköintiRunsaasti pysäköintitilaa
Saunakyllä
Lisätietoa saunastaTunnelmallinen savusauna 12 hengelle, kartanon alakerran saunaosaston kelosauna 10 hengelle, uintimahdollisuus raikkaassa Kuorevedessä
Majoituskyllä
Lisätietoa majoituksestaKartanon yläkertaan on ammattitaidolla sisustettu 7 viihtyisää 2-4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on vesipiste. WC/suihkut sijaitsevat käytävällä aivan huoneiden ovien ulkopuolella. Myös mökkimajoitus 8-10 hengelle uudessa hirsimökissä.
Koivuseläntie 77, 35700 Mänttä-Vilppula