Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kokous- ja juhlatalo Marttinen

Marttinen sijaitsee Virroilla kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla saarella kauniin vesistön ympäröimänä. Marttinen tarjoaa monipuolisia majoitus-, matkailu-, ohjelma-, kokous- ja juhlapalveluita vuoden ympäri! Monipuoliset virkistyspäiväohjelmat ryhmille. Alueella myös Virtain Perinnekylä museoineen. Kesäisin myymälöitä ja näyttelyitä.

Marttisessa on tarjolla juhlien ja kokouksien järjestäjille tiloja Vanhassa Pappilassa (1892), päärakennuksessa ja Antintalolla. Vanhan Pappilan idylliset ja tunnelmalliset salit sopivat hyvin niin kokouksien kuin juhlienkin järjestämiseen. Päärakennuksessa voi järjestää jopa 200 henkilön kokouksen. Järven rannalla sijaitseva Antintalo mahdollistaa rauhallisen kokoustamisen idearikkaassa ympäristössä. Tilaisuuksien järjestäminen Marttisessa on vaivatonta, sillä talon henkilökunta paneutuu jokaisen asiakkaan tilaisuuteen huolella ja toiveet huomioonottaen.

Vihta-sauna tarjoaa viihtyisät ja tyylikkäät puitteet kokoontumisiin ja virkistäytymiseen tuoden luonnon keskelle kokoustasi tai juhlaasi. Vihta-sauna sijaitsee Toisveden rannalla. Rakennuksessa on kokoustila 40 henkilölle sekä kaksi erillistä 15 henkilön saunaa. Kesäisin käytössä iso terassi.

Lisäksi tarjolla ovat makeat unet Marttisen hirsihuvilahuoneistoissa tai Marttisen hotellihuoneissa. Molemmat sijaitsevat järven rannassa. Hirsihuvilahuoneistoissa on 86 vuodepaikkaa jakautuneena 11 huoneistoon ja hotellissa 25 huonetta. Tarvittaessa majoittumaan mahtuu jopa 198 henkilöä.