Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kumma Junk Bar & Lounge

Kumma junk bar & lounge on räväkkä palapeli mm. Berliiniä, Budapestia, Lissabonia ja Tallinnaa Tampereella. Se kutkuttaa makuhermojen ohella myös mielikuvitusta. Kumman kaa ei tosiaankaan tarvitse tylsistyä.

Kummassa kierrätyshenki ja hörähdyttävän hauskat ideat kukkivat kaikkialla. Katossa kurvailevat formulat, potkukelkat, suksi- ja räpyläveikot sekä kiekkoilijat. Pöytäryhmissä ahterinsa alle voi valita vaikkapa riipputuolin, Askon Amigon tai 80-luvun taittuvan retkituolin.

Napostelupalaksi tuopposen tai viinilasillisen kylkeen Kummasta löytyy pientä purtavaa alkuhyvistä vegaani-, liha-, kala- ja juustopleitteihin. Paikalle voi suunnata ruokailemaan pitemmänkin kaavan kautta vaikkapa hartaudella viilatun Seitan Kebabin kautta aina täydellisen kypsyiseen häränrintaan ja raakasuklaakakkuun saakka. Illan täydentää kattava Gin&Tonic -menu, jolta löydät varmasti suosikkisi illan aloittajaisiin. Erilaiset pöytäryhmät mahdollistavat ruokailun ryhtevämmin viinicooleritelineen säestyksellä tai lupsakasti säkkituoleissa löhöillen.

Hallituskatu 14, Tampere, Suomi
Trip Advisor