Kumma Junk Bar & Lounge - Visit Tampere

Kumma Junk Bar & Lounge

Kumma junk bar & lounge on räväkkä palapeli mm. Berliiniä, Budapestia, Lissabonia ja Tallinnaa Tampereella. Se kutkuttaa makuhermojen ohella myös mielikuvitusta. Kumman kaa ei tosiaankaan tarvitse tylsistyä.

Kummassa kierrätyshenki ja hörähdyttävän hauskat ideat kukkivat kaikkialla. Katossa kurvailevat formulat, potkukelkat, suksi- ja räpyläveikot sekä kiekkoilijat. Pöytäryhmissä ahterinsa alle voi valita vaikkapa riipputuolin, Askon Amigon tai 80-luvun taittuvan retkituolin.

Napostelupalaksi tuopposen tai viinilasillisen kylkeen Kummasta löytyy pientä purtavaa alkuhyvistä vegaani-, liha-, kala- ja juustopleitteihin. Paikalle voi suunnata ruokailemaan pitemmänkin kaavan kautta vaikkapa hartaudella viilatun Seitan Kebabin kautta aina täydellisen kypsyiseen häränrintaan ja raakasuklaakakkuun saakka. Illan täydentää kattava Gin&Tonic -menu, jolta löydät varmasti suosikkisi illan aloittajaisiin. Erilaiset pöytäryhmät mahdollistavat ruokailun ryhtevämmin viinicooleritelineen säestyksellä tai lupsakasti säkkituoleissa löhöillen.

Brunssia tarjoillaan lauantaisin klo 12-15 hintaan 24,90€. Alle 12-vuotiaat 1 €/ikävuosi ja opiskelijakortilla saa brunssista -10 %:n alennuksen. Brunssin ostajalle ja sen aikana kaikki hanat ja viinit -50€

Aleksanterinkatu 20, Tampere, Suomi
Trip Advisor