Legendaaristen ravintoloiden maut ja tarinat - Visit Tampere

Legendaaristen ravintoloiden maut ja tarinat

Sukellamme hotelli Tammerin, Tampereen Kauppahallin ja ravintola Tillikan mielenkiintoiseen historiaan. Retkemme yhdistää herkulliset maut, arkkitehtuurin, lähiruoan ja legendaariset tarinat.

Nostamme alkumaljat Hotelli Tammerissa, joka oli 1900-luvun alun kirkas helmi Tampereella. Kuulemme hotellin kansainvälisistä tuulista, ainutlaatuisesta henkilökunnasta sekä mielenkiintoisista vieraista. Moni arvovaltainen vieras on nauttinut hotellista ja sen antimista. Heistä tunnetuin lienee marsalkka Mannerheim. Maukas retkemme vie tamperelaisten makujen, arkkitehtuurin, lähiruoan, Mannerheimin ja Juicen jäljille. Sukellamme myös mm. Ravintola Tiiliholvin sekä Ravintola Tillikan mielenkiintoiseen historiaan.

Tampereen kaunis kauppahalli, joka on Tammerin tavoin 1900-luvun alun arkkitehtuurin taidonnäyte, kuuluu retkemme kohteisiin. Kauppahallin tarjonta edustaa lähiruokakulttuuria ja sen perinteitä aidoimmillaan. Mistä löytyvät tasokkaat ruokaravintolat, joiden tuotteissa maistuvat aina tuoreet raaka-aineet? Mitä kuuluisien ravintolaluokitusten (Michelin, Rotisseur) kriteerit ja niiden merkitys on. Vastaukset selviävät viimeistään ravintola Tillikassa, jonka rakennus kosken kupeessa huokuu historiaa. Tillikka tunnetaan legendaarista tarinoistaan ja pyttipannustaan, joka on taattua lähiruokaa. Viihdymme retken päätteeksi mukavan tovin Tillikan tarinoiden sekä maukkaan panimokulttuurin parissa.

Meetings Mill –retkemme kumppanit: Hotelli Tammer, Ravintola Tiiliholvi, Ravintola Tillikka, Tampereen Kauppahalli

Meetings Mill, Sammonkatu, Tampere, Suomi