Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Miinan savusauna

Miinan perinteinen savusauna sijaitsee luonnonkauniissa Sasissa, Lemmakkajärven rannalla Hämeenkyrössä. Tunnelmallinen perinnepirtti juhlatilaisuuksiin, kokouksiin, koulutuksiin, syntymäpäiviin ja illanviettoihin. Pirtissä on kokous- ja ruokailutilat n. 35 hengelle. Aito savusaunamiljöö ja illanvietto perinnepirtissä kynttilöiden valaistessa satavuotisia hirsiä on unohtumaton kokemus kokeneellekin kokoustelijalle. Kokouksen vastapainoksi hemmottelua, aktiviteettia ja herkuttelua!

Kerrankin kokouspaikka, jossa kokoustelijat voidaan palkita rentouttavalla niskahartiahoidolla tai hemmottelevalla turve- tai suklaahunajahoidolla savusaunassa! Vaihtoehtoisesti kokouksessa istumisen jälkeen voitte lähteä melontaretkelle tai reippaalle patikkaretkelle linnuistaan kuuluisalle Sarkkilanjärvelle ja kahvitella lintutornilla. Melonta- ja maastopyöräretket toteutetaan ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Ja sitten saunaan! Ruuaksi voimme vaikka loimuttaa lohta pihapiirin laavulla. Kaikki erityisruokavaliot otetaan huomioon. Anniskeluoikeuksia meillä ei ole, joten omat ruokaviinit voitte ottaa mukaan.

Olivatpa vieraasi liikekumppaneita, työntekijöitä, yhdistyksen jäseniä, ystäviä tai sukulaisia, meillä iltasi onnistuu aina. Tahdothan tarjota vain parasta!

Sata vuotta vanhasta hirrestä tehty savusaunamme lämpiää tilauksesta ympäri vuoden. Talvella avanto ja kesällä hyvä uimaranta. Tervetuloa lataamaan akkuja! Savusaunassa ja tynnyrisaunassa mahtuu saunomaan yhtä aikaa n. 20 henkeä ja isompikin ryhmä ehtii kiireettä saunomaan.

Hämeenkyrön Miharintie 318, Hämeenkyrö, Suomi