Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Muumimuseo

Muumimuseo on avoinna, mutta ottaa sisään vain 10 asiakasta kerrallaan alueellisen koronaohjausryhmän suositusten mukaisesti. Museoon voi nyt varata vierailuajan etukäteen soittamalla erityiseen ajanvarausnumeroon.

Soittamalla ja varaamalla ajan museovierailulle etukäteen voit varmistaa sisäänpääsyn haluamaasi aikaan, ja välttyä samalla jonottamiselta. Muumimuseon ajanvaraus on numerossa 040 518 2878 tiistaista perjantaihin klo 9-17.

Muistathan kasvomaskin, turvavälit ja muut turvallisuusohjeet

Tampere-talossa sijaitseva maailman ainoa Muumimuseo tarjoaa kävijöilleen taianomaisen matkan Tove Janssonin (1914–2001) muumitarinoihin alkuperäisten kuvitusten myötä. Muumimuseo on täysin uudenlainen, elämyksellinen taidemuseo, joka sopii kaikenikäisille kuvataiteen ja muumien ystäville.

Muumimuseon perusnäyttely Kuinkas sitten kävikään? uusitaan ja Observatoriota, museon vaihtuvien näyttelyiden tilaa, laajennetaan. Uudistuksen vuoksi koko Muumimuseo on poikkeuksellisesti kiinni 22.3. –16.4.2021. Kaikki esillä olevat Tove Janssonin alkuperäiset kuvituspiirrokset vaihdetaan museon kokoelmasta poimittuihin uusiin aarteisiin.

 

Visit Tampere Official Partner - Sininen

Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere, Finland
Trip Advisor