Mysteeri Tampere - Escape Room tarinalla - Visit Tampere

Mysteeri Tampere – Escape Room tarinalla

Uppoudu tarinaan keskellä Tamperetta! Mysteerin room escape -pelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää huoneen mysteeri ja paeta kertomaan ratkaisu. Suljettu huone testaa tiiminne yhteistyötä, älykkyyttä ja luovaa ongelmanratkaisutaitoa aivan uusilla keinoilla. Mysteerissä voitte viettää taatusti erilaisen tunnin, joka haastaa teitä yrittämään parastanne – yhdessä.

Tässä muutamia poimintoja ohjelmista:

 

Mysteeri-illallinen

Eletään vuotta 1984. On kasinotalouden kuumin kesä. Suomi vaurastuu ja modernisoituu kovaa vauhtia. Eräänä loppukesän päivänä saat kutsun saapua illallisille. Illan isäntänä on itse Gustaf Nordfors, erään Suomen suurimman lääkeyhtiön Arctos Oy:n pääjohtaja.
Päätät tietenkin osallistua, tiedossa on varmasti ikimuistoinen ilta. Vaan mikä on illan lopputulos ja Patruunan tilinpäätös?

Mysteeri-illallinen on yhdistelmä taivaallista ruokaa ja jännitystä maineikkaan Ohranjyvän tunnelmallisessa miljöössä. Pelaajana saatte roolit ja kutsun outoon tilaisuuteen. Tehtävänänne on illan aikana selvittää mitä on tapahtunut… Jotta totuus selviää, teidän tulee keskustella muiden kanssa, kuunnella tarkasti ja pohtia, miten kaikki asettuu paikoilleen. Kysele, pohdi, epäile, vakuuttele. Ehkä kaikki ei olekaan miltä näyttää.

Illallinen sisältää kolme ruokalajia ja se on pelattavissa 8-12 henkilön porukalla. Katso lisää ja varaa illallinen osoitteesta www.mysteeriillallinen.fi

 

Vakoojaseikkailu

Vakoojaseikkailu on Mysteerin kehittämä tiimipohjainen dekkaripeli 20-100 hengen tilaisuuksiin. Osallistujat jakautuvat 4-6 hengen ryhmiin, jotka leikkimielisesti ottavat mittaa toistensa älyistä. Pelin kesto on noin kaksi tuntia, ja sitä voidaan pelata missä tahansa tilassa ja tilanteessa, jossa vain voitte jakaantua pieniin ryhmiin.

Pelin tarinassa siirrytään vuoteen 1974. Eletään suurvaltasuhteiden lämpenevää aikaa, mutta murto Helsingissä uhkaa kiristää Pohjoismaiden suhteet äärimmilleen. Röyhkeä vakooja on varastanut huippusalaisia asiakirjoja, jotka saatetaan antaa vieraan vallan haltuun aivan pian. Pelaajat ovat poliisin etsiviä, joiden käsiin annetaan kenties koko Suomen tulevaisuus! Selvitättekö vakoojan henkilöllisyyden ajoissa? Entä kuka vetelee hänen naruistaan? Löydetäänkö varastetut asiakirjat ennen kuin on liian myöhäistä?

Katso lisää ja varaa illallinen osoitteesta www.mysteeri.com/yrityksille/vakoojaseikkailu

 

Näsilinnankatu 22 A 10, 33210 Tampere
Trip Advisor

Lisää luettavaa

Eläinpihoja ja kotieläinpuistoja Tampereen seudulla
Lapsille

Eläinpihoja ja kotieläinpuistoja Tampereen seudulla

Tampereella pääsee näkemään monenmoisia eläimiä vaikkapa Särkänniemessä ja kotieläinpuistoissa.
Lue lisää
Top 10 Kivaa koko perheelle – sisätiloissa!
Lapsille

Top 10 Kivaa koko perheelle – sisätiloissa!

Eikö keli helli lomallasi? Ei hätää, Tampereella riittää sisäkohteita koko perheelle!
Lue lisää
Top 5 lasten museot
Museot

Top 5 lasten museot

Tampereen positiivisesti omalaatuisessa museotarjonnassa on lapsille paljon hauskaa!
Lue lisää