Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Narvan Maatilamajoitus Helenan kanat ja kammarit

Vesilahden Narvassa on avattu heinäkuussa 2021 uusi maatilamajoitus, joka on avoinna ympäri vuoden. Majoitustilat ovat maatilan päärakennuksen toisessa päädyssä olevissa, 2021 remontoiduissa, kodikkaissa kammareissa. Tiloihin on oma sisäänkäynti. Aamiaisen voi tilata erikseen. Kammareiden lisäksi majoittujien käytössä on kylpyhuone-wc, täysin varusteltu keittiö kodinkoneineen  ja pihalla rauhalliset ulkopöydät.

Maatilalla on luomutuotannossa olevia emolehmiä. Lehmiä ja vasikoita voi käydä katsomassa läheisellä laitumella. Tilan piha-alueella, on kanoja, joista jotkut ovat hyvin kesyjä ja kulkevat vapaana pihassa. Muutamat kanat osaavat hauskoja temppuja, kuten pelata koronaa, tunnistaa värejä ja laskea. Emäntä voi vieraiden halutessa esitellä temppukanoja ja niiden taitoja. Tilalta voi myös ostaa luomuruualla ruokittujen kanojen munia.

Pihalla on myös mahdollisuus yöpyä matkailuauton sähköpaikalla. Viereisellä metsäniityllä voi telttailla. Majoituspäädyssä olevat pesutilat ja keittiö ovat myös leiriytyjien käytössä.

Tilalle pääsee kaupungin bussilla 55. Majoitus sijaitsee Järvien reitin varrella ja sinne on helppo mennä myös pyörällä. Suosittuun Laukon Kartanoon on vain 5 km:n matka. Kauppa ja lounaskahvila löytyvät muutaman sadan metrin päässä.