Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Panimoravintola Plevna

Plevnan syyslomaviikon spessut!

Normaalin á la carten ja lastenlistan lisäksi luvassa on annoksia jotka sopivat nuorisolle ja nuorille jotka haluavat myös kasvis- ja/tai vegaanista ruokaa, eli oheinen alla oleva menu on lisänä 9.–18.10.2020! Annokset siis isoja!

KASVISBURGER VL 12.50€
Sämpylän välissä punajuuripihvi, pariloitua vuohenjuustokiekko, suolakurkkumajoneesia, salaattia ja marinoitua punasipulia. Tarjoillaan lohkoperunoiden kera.

PEKONI- BBQBURGER L 12.50€
Sämpylän välissä naudan burgerpihvi, pekonia, kananmunaa. bbq- kastiketta, valkosipulimajoneesia, salaattia ja suolakurkkua. Tarjoillaan maalaisranskalaisten kera.

PLEVNAN HODARI L 12.50€
Hodarisämpylän välissä hotdog- nakkeja, paholaisen hilloa, valkosipulimajoneesia, paahdettua sipulia, bbq- kastiketta, salaattia ja suolakurkkua.
Tarjoillaan maalaisranskalaisten kera.

VEGEHODARI L, M , VEG 12.50€
Sämpylän välissä soijanakkeja, paholaisen hilloa, valkosipulimajoneesia, paahdettua sipulia, bbq- kastiketta, salaattia ja suolakurkkua. Tarjoillaan maalaisranskalaisten kera.

– pidätämme oikeudet muutoksia, tuotteita tarjolla niin kauan kuin riittää –

 

Finlaysonin historiallisessa miljöössä toimiva panimoravintola Plevna tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä hyvän ruoan ja juoman ystäville. Ravintolan sydämessä toimiva panimo valmistaa käsityönä lukuisia olutlaatuja ja siidereitä sekä panimosimaa. Keittiön ruokalistalta löytyy tunnettujen saksalaistyyppisten makkara-annosten lisäksi pihvejä, kalaa, kasvisruokia, kevyempiä vaihtoehtoja sekä keskieurooppalaisia erikoisuuksia oluttupahenkeen. Panimon myymälä palvelee joka päivä klo 21 asti; olutta, siideriä, panimosimaa, oheistuotteita ostettavissa kotiin, lahjaksi tai tuliaisiksi!

Lähde oluelle, iltapalalle, olutpitoihin, illalliselle, kokoukseen…

Visit Tampere Official Partner - Sininen