Pikkupalatsi - Visit Tampere

Pikkupalatsi

Varaa ainutlaatuinen Pikkupalatsi juhliin tai kokoukseen. Yli 100-vuotias loistelias Pikkupalatsi on sisustettu antiikkihuonekaluin ja kristallikruunuin. Asiakkaamme kertovat, että Pikkupalatsi on juhlava, mutta lämminhenkinen.

Vietä siis häät, karonkat, merkkipäivät ja muut perhejuhlat upeassa Pikkupalatsissa. Pikkupalatsilla pidät myös onnistuneet ja edustavat yritystilaisuudet kuten kokoukset, yritysjuhlat ja illalliset. Valitset yhden yhteistyössämme toimivista Tampereen johtavista juhlapalveluyrityksistä hoitamaan ammattitaidolla juhlasi ja sen tarjoilut.

Kokonaan käytössänne oleva Pikkupalatsin juhlakerros muodostuu neljästä yhtenäisestä salista. Juhlakerrokseen sopii jopa yli 100 henkeä, mutta Pikkupalatsi sopii erinomaisesti myös pienempiin tilaisuuksiin. Uusi äänentoisto- ja kokoustekniikka ja kehuttu flyygeli.

Edustavaan sauna- ja uima-allasosastoon kuuluu biljardihuone, jossa tarjoilu sujuu viihtyisästi. Biljardihuone sopii mainiosti myös erikseen pieniin kokouksiin. Oma sisäänkäynti.

Ota yhteyttä ja tule katsomaan, miten Pikkupalatsi soveltuu tilaisuuteenne!

Sijainti1.6 km Tampereen rautatieasemalta
Paikan tyyppikokouspaikka, juhlapaikka, sauna
Sauna20 henkilölle
Majoitusei
Hämeenpuisto 7 , 33210 Tampere