Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Rönnvikin Viinitila

Astu keskelle aitoa hämäläistä tunnelmaa, kesäisten viinien seuraan ja maalaistalon hellään huomaan. Rönnvikin Viinitila sijaitsee keskellä kauneinta Hämettä Pälkäneen Laitikkalassa, viljavien peltojen ja sinisten järvien syleilyssä. Rönnvik on yksi Suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Tila toimii niin kesämatkailijan suosikkikohteena kuin ryhmämatkailijan keitaana viinipruuvinkeineen.

Rönnvik on hyvien yhteyksien varrella sijaitseva ja ammattitaidolla sekä kunnianhimolla rakennettu jo miltei kymmenen vuotta toiminut matkailukohde. Uusi, täysin suomalainen viinikulttuuri on syntynyt maaseudun parhaita perinteitä ja luonnon kauneutta kunnioittaen. Ainutlaatuinen viinivalikoima houkuttelee maistamaan. Kesäaikaan tallikahvila Pikku-Valakka terasseineen sekä Rönnvikin taidenäyttelyt ovat avoinna viinimyymälän aukioloaikojen mukaisesti. Pysähdy luoksemme nauttimaan lasillinen viiniä ja hetki maaseudun rauhaa

Rönnvikiin on enemmän kuin helppo tulla, olipa kulkuväline vene, auto, bussi tai polkupyörä. Ja tulla voi yksin tai yhdessä. Viinimyymälästä voi hankkia täydennystä omaan viinivalikoimaan, ravintolassa järjestää vaikkapa juhlat tai tuoda työporukan erilaiseen kokouspaikkaan. Kaikki järjestyy. Rönnvik on enemmän kuin odotit.