Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Room Escape Tampere – Finlayson Event Lounge

Room Escape Tampere

Milloin?

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Miksi?

Room Escape on loistava ohjelmanumero erilaisiin työhyvinvointipäiviin, työryhmien yhteenkokoamiseksi ja ryhmähengen lujittajaksi. Pakopeleissä pääsee valloilleen päättelytaito ja kommunikointi sekä erityisesti yhteistyö. Riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle. Ajantaju katoaa, kun aivonystyrät herätellään ajattelemaan asioita toisin.

Mitä?

Laajasta pelihuonevalikoimastamme löydät varmasti ryhmällesi mieluisan teeman. Erilaisia teemoja pelihuoneissamme meillä on yhteensä yhdeksän kappaletta ja osaa näistä on enemmän kuin yhtä. Alla olevasta taulukosta näet miten pelihuoneet ja teemat jakautuvat eri toimipisteillemme ja montako pelaajaa mahtuu paikalle kerralla.

Toimipiste Pelihuoneita yht. Erilaisia teemoja yht. Max. pelaajia kerralla
Finlayson Event Lounge 8 kpl  4 kpl  48 hlö
Keskustori 3 kpl 3 kpl 18 hlö

Pelihuoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana hauska arkkupulma, jonka sisällön päätätte itse. Voitte toimittaa arkkuun piilotettavaksi vaikka palkinnon hyvästä työstä tai kenties pientä neuvoa-antavaa. Lisätietoa niin pelihuoneiden teemoista kuin arkkupulmastakin löydätte sivulta pelihuoneet.

Mitä vielä?

Miltä kuulostaisi kokous upeissa järvimaisemissa, Finlaysonin tehdasrakennuksen ylimmässä kerroksessa? Entä maistuisiko vaikka kokouksen aikana kahvi ja sille kyytipojaksi maittava aamupala, lounas ja tietenkin iltapäivällä vielä herkullinen leivonnainen? Jos kokouksen ajankohtaan ei aamupala istu, löytyy valikoimastamme aivan upea meille suunniteltu Tapas-menu, josta löytyy jokaiseen makuun jotakin. Vaikka henkilökunnaltamme kokkaustaitoja löytyykin, päätimme jättää sen kuitenkin ammattilaisille. Yhteistyössä kanssamme toimii 4Catering.

Kokoustamista varten meiltä löytyy kaksi valoisaa tilaa, joissa on varusteena näyttö, langaton internetyhteys, kaiuttimet sekä fläppitaulu muistiinpanoille. Luokkamuodossa molempiin kokoustiloihin  mahtuu 23 henkilöä.

Kun tuntuu, että ajatus ei enää kulje eikä kokous etene, voitte hetkeksi sukeltaa peliemme ihmeelliseen maailmaan hakemaan virkeyttä ja innovaatiota. Tunnin pelaamisen jälkeen on mukava jatkaa vielä kokousta, kun on saanut uutta virtaa. Pelin voi toki yhdistää myös kokouksen loppuun tai jopa ennen kokouksen alkua.

Mikä tilaisuutenne sitten onkaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin keksitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.