Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Room Escape Tampere Finlayson

Room Escape on tosielämän pakopeli, jossa pulmia ja arvoituksia täynnä olevat huoneet odottavat neuvokasta ryhmää ratkaisemaan niiden haasteet! Pakenemiseen tarvitaan nokkelia hoksottimia, luovuutta ja loogista ajattelua. Pakohuoneet soveltuvat kaikenikäisille, sillä niissä ei ole mitään pelottavaa tai fyysisesti vaativaa. Löydätkö ryhmäsi kanssa avaimet pakoon?

Tampereella Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee Event Lounge Näsijärvi-näkymin! Event Loungessa on kahdeksan pelihuonetta, joihin mahtuu pelaamaan jopa 48 henkilöä kerralla. Yrityksille ja isommille ryhmille tiloista löytyy myös kaksi huippuvarusteltua neuvottelutilaa ja catering-palvelu. Kattoterassilla voi nauttia upeista Näsijärven maisemista. Event loungessa voit järjestää niin tykypäivän, tiimipäivän, pikkujoulut, polttarit tai muuten vaan tekemistä isommalle tai pienemmälle ryhmälle. Room Escape on loistava ohjelmanumero, riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle.

Vapaat ajat kahden tunnin päähän näet suoraan nettisivuilta. Jos haluat alle kahden tunnin sisällä pelaamaan, ota yhteyttä puhelimitse +358 50 406 8696.

Tervetuloa viettämään unohtumaton elämys!

Visit Tampere Official Partner - Sininen

 

 

Finlaysoninkatu 7, Tampere, Finland
Trip Advisor