Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Sappeen Matkailukeskus

Sappeen Matkailukeskus tarjoaa ympäri vuoden elämyksiä upeissa ja inspiroivissa puitteissa. Mahdollisuus järjestää myös isoille ryhmille virkistyspäiviä, kokouksia, koulutuksia, juhlia tai vaikka sauna-ilta, ruokailuiden ja kahvituksien kanssa. Lisäksi tarvittaessa järjestyy oheisohjelmaa; laskettelua, murtomaahiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkka safareita, mönkijäsafareita, olympialaisia, värikuulasotaa, luonnonhelmassa liikkumista, alamäkipyöräilyä, polkujuoksuun tutustumista ym.

Tapahtumakeskus Huipussa esiintyy tapahtumailtoina Suomen eturivin artisteja, katso lisätiedot Sappeen nettisivuilta.

Talvella Sappeen Matkailukeskuksessa pääsee laskettelemaan aina hyvässä kunnossa olevissa 12:ssa rinteessä.
Alueella on FamilyPark- alue, jossa perheen pienimmilläkin on matala kynnys aloittaa uusi, mukava harrastus laskettelun parissa.

Kesällä Sappeen Kesäteatterissa nautitaan hauskoista teatterielämyksistä.
Kesällä myös BikeParkissa ajellaan alamäkipyörillä ja ulkoillaan kauniissa luonnossa.

Alueella on runsaasti majoitustilaa mökeissä ja huoneistohotellissa. Suurimmissa mökeissä onnistuvat myös kokousten pitäminen ja majoituskohteisiin on mahdollista tilata herkulliset tarjottavat Tapahtumakeskus Huipusta. Useimmissa lomamökeissä on myös ulkoporeamme illan saunailtoihin. Alueella on tunnelmallinen Ekokammi tilausravintola päärinteen päällä.

Caravanalueen vieressä, perherinteen päällä, sijaitsee ihastuttava Vohvelikahvila, jossa vietetään tunnelmallisia iltoja vaikkapa karaokea laulaen !

Yhteydenotot Sappeen Myyntipalveluun!

 

Visit Tampere Official Partner - Sininen