Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kabinetti 3

Sappeen Matkailukeskuksessa järjestyy kätevästi niin pienemmät kokoukset kuin suuremmatkin seminaarit, leirit, kokoontumiset ja yritystapahtumat.
Myös virkistyspäivät hauskojen elämysten siivittäminä ovat erittäin suosittuja.
Tutustu laajaan tarjontaamme nettisivuillamme www.sappee.fi tai ota yhteyttä myyntipalveluun, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus !

Tarjoamme ympäri vuoden elämyksiä upeissa ja inspiroivissa puitteissa. Yhteiset elämykset lisäävät tiimihenkeä ja motivaatiota.
Maustamme tiukan asiapitoiset kokouksetkin maistuviksi paketeiksi.
Mahdollisuus järjestää myös isoille ryhmille virkistyspäiviä, kokouksia, koulutuksia, juhlia tai vaikka sauna-ilta, ruokailuiden ja kahvituksien kanssa.
Lisäksi tarvittaessa järjestämme oheisohjelmaa; laskettelua, murtomaahiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkka safareita, mönkijäsafareita, olympialaisia, värikuulasotaa, luonnonhelmassa liikkumista, alamäkipyöräilyä, polkujuoksuun tutustumista ym.

Tapahtumakeskus Huipussa esiintyy tapahtumailtoina Suomen eturivin artisteja, katso lisätietoja nettisivuiltamme.
Talvella Sappeen Matkailukeskuksessa pääsee laskettelemaan aina hyvässä kunnossa olevissa 12:ssa rinteessä.
Alueelle valmistuu talveksi 2017 uudistettu FamilyPark- alue, jolloin perheen pienimmilläkin on matala kynnys aloittaa uusi, mukava harrastus laskettelun parissa.
Kesällä Sappeen Kesäteatterissa nautitaan hauskoista teatterielämyksistä.
Kesällä myös BikeParkissa ajellaan alamäkipyörillä ja ulkoillaan kauniissa luonnossa.

Alueella on runsaasti majoitustilaa mökeissä ja huoneistohotellissa. Suurimmissa mökeissä onnistuvat myös kokousten pitäminen ja majoituskohteisiin on mahdollista tilata herkulliset tarjottavat Tapahtumakeskus Huipusta. Useimmissa lomamökeissä on myös ulkoporeamme illan saunailtoihin.
Alueella on tunnelmallinen Ekokammi tilausravintola päärinteen päällä. Ekokammi toimii etukäteen tilattuna, joten suosittelemme tekemään tilauksen hyvissä ajoin.
Caravanalueen vieressä, perherinteen päällä, sijaitsee ihastuttava Vohvelikahvila, jossa vietetään tunnelmallisia iltoja vaikkapa karaokea laulaen !

Ota yhteyttä Sappeen Myyntipalveluun niin suunnitellaan lisää !

Sappeen Matkailukeskus, Sappeenvuorentie, Salmentaka, Pälkäne, Suomi