Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Scouter

Hiilineutraali kaksipaikkainen sähköpyörä helppoon ja hauskaan liikkumiseen ja lähikuljetuksiin. Kustannustehokas ja hiljainen Scouter tarjoaa uskomattoman hauskan ajokokemuksen. Kaupoissa vuonna 2020!

SCOUTER
– kevytajoneuvo on päästötön, turvallinen ja hauska liikkumisratkaisu, joka aktivoi ihmisiä terveelliseen elämään
– nelipyöräinen sähköpyörä, jolla ajelet siellä missä polkupyörälläkin

Kaupunkien autoilua rajoitetaan ja tilaa saavat uudet ajoneuvot. Yhteiskäyttöajoneuvona Scotuer mahdollistaa pidemmätkin matkat, vaikkapa joukkoliikenteen asemilta kaupungin sydämeen. Scouter tarjoaa rajapinnan kaluston hallinnalle, joten voit etähallita ajoneuvoja tarpeesi mukaan. Sinulle parhaiten sopivan liiketoimintamallin rakentaminen Scoterin alustalle on helppoa. Scouterissa on myös paljon hyvin erottuvaa ja helposti muokattavaa mainospintaa. Pienellä kustannuksella koko ajoneuvon voi brändätä mainostettavan yrityksen väreillä ja logoilla

SCOUTER on suunniteltu ensimmäisen ja viimeisen kilometrin kuljetuksiin (last mile challenge). Suurin osa kaupungin kuljetuksista voidaan suorittaa kevyillä ajoneuvoilla. Verkkokauppojen toimitukset, pikakuljetukset, ruoan jakelu ja kauppatavaroiden jakelu kaupunkialueilla hoituvat helposti ja edullisesti Scouterilla luontoarvoja kunnioittaen. Modulaarisen suunnittelunsa myötä Scouterin käyttöaikaa on helppo kasvattaa akustoa lisäämällä ja kuljetuskapasiteettia muokata yksilöidyillä tavaratilaratkaisuilla. Scouterin kantavuus on 250 kg, joten sillä toimittaa suurenkin määrän paketteja kerralla. Polttoainekustannuksia ei ole ja keveytensä ansiosta virrankulutus on pieni. Tämän edukkaammin lähijakelua ei voi tehdä kuljettajaystävällisesti.

SCOUTER on helppo ja edullinen liikkumisratkaisu matkailuyrityksille. Matkailuyritykset tarvitsevat kuljetusratkaisuja sekä lomailijoille että huoltokäyttöön. Matkailijoiden vuokrakäytössä Scouter mahdollistaa kohteiden välisen kulkemisen niin lapsiperheille kuin vanhemmallekin väestölle ja jopa liikuntarajoitteisille. Vierekkäin istuen lomakohteeseen tutustuminen on erittäin palkitsevaa ja hauskaa!

Korkeakoulunkatu 6, Tampere, Suomi